Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Метеорологична прогноза за 18.11.2021 г. – четвъртък

Разкъсана облачност без валежи в четвъртък

Снимка: БГНЕС

В четвъртък сутринта минималните температури ще варират от минус 1- минус 2° в отделни котловини на Западна България до 7-8° по морския бряг. Над страната ще има променлива облачност, без валежи. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, с който ще започне да провиква по-студен въздух.  Максималните температури ще бъдат между 9 и 14°, за София около 10°. 

Над планините също ще има променлива облачност. На отделни места по най-високите части ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще е до 6°, на 2000 м около 0°. 

В петък температурата ще се понижи, а над Северна България и в Западните подбалкански полета ще превалява.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Златомир Дьовленски

В Пловдив арестуваха председателя на НД "Русофили“

Златомир Дьовленски, председател на Национално движение "Русофили" - Пловдив е бил задържан от ДАНС днес преди обед в централата на градската организация на БСП, съобщи БНТ. Информацията е потвърдена от Иван Петков, депутат и секретар на парламентарната..

публикувано на 08.07.24 в 15:23
Снимка: Facebook / Празник на пеперудите

Празникът на пеперудите в Полска Скакавица събра любителите на дивата природа

Край водопада на с. Полска Скакавица, Кюстендилско, любителите на пеперудите и дивата природа се събраха на "Празник на пеперудите", за да наблюдават един от най-красивите природни феномени по река Струма. Водопадът е висок около 50 метра и се нарежда..

публикувано на 07.07.24 в 10:05

Eвропейска седмица на кинологията в Бургас

Бургас е домакин на петнадесетата Европейска седмица на кинологията, съобщи БТА. Тя започва от 6 юли в района на Конна база в Морската градина и се организира от Българския републикански киноложки съюз, съвместно с Общината. Международният..

публикувано на 06.07.24 в 08:10