Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стефан Янев обяви името на новата си политическа формация

Стефан Янев
Снимка: БГНЕС

"Български възход" е името на новата политическа формация на бившия служебен премиер Стефан Янев. В публикация на Фейсбук стената си Янев посочва, че България се нуждае от нова перспектива, тъй като се намира в постоянна обществено-икономическа криза. По думите на Янев икономиката не работи пълноценно, социалната система е пред колапс и няма смислено политическо лидерство. Янев акцентира още, че България е изправена пред демографска катастрофа, която се явява основна заплаха за националната сигурност, застрашавайки самото физическо съществуване на българската държава.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Резерватът

В почивните дни – облачността намалява и валежите спират

Още преди полунощ облачността ще намалее и през втората половина на нощта ще бъде ясно. Вятърът в Източна България временно ще отслабне.  В събота, 29 юни, ще бъде слънчево. В следобедните часове, над източната половина от страната и планинските..

публикувано на 28.06.24 в 19:30

Трети мост над Дунав и фериботът Русе-Гюргево са ключови проекти за региона

България има изключително важна роля за свързаността на няколко региона. Страната ни е кръстопът между Балканския полуостров, Източното Средиземноморие и Черно море. Това заяви заместник-министърът на транспорта Анна Натова на среща с Матю Бойс,..

публикувано на 28.06.24 в 17:28

Авангардни сортове череши показват на Празника на черешата в Кюстендил

С приготвянето на 1500 сладоледа с черешов сироп тази вечер на площад "Велбъжд" в Кюстендил започва Празникът на черешата. Програмата ще продължи три дни, предаде кореспондентът на БНР в града Кирил Фалин. Специално за събитието, което по..

публикувано на 28.06.24 в 16:45