Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Bansko Nomad Fest 2022 очаква стотици дигитални номади от цял свят

4
Снимка: Bansko Nomad Fest 2021

От 26 юни до 3 юли Банско се готви да посрещне стотици дигитални номади и хора, работещи дистанционно от цял свят, за да отпразнуват свободата и независимия начин на работа и живот.

В продължение на 7 дни, участниците в Bansko Nomad Fest ще имат възможността да чуят 70 вдъхновяващи лектори, да се включат в поредица от семинари и да споделят своите истории. Тази година, темите на събитието засягат електронната търговия, създаването на собствен онлайн курс, успех в Youtube, набиране на средства, стокова фотография и много други актуални за дигиталните номади въпроси.

Извън деловата програма, организаторите на Bansko Nomad Fest са предвидили и поредица от активности на открито. Сред тях са преходи в Пирин, рафтинг, планинско колоездене, винени турове и други възможности за разнообразяване на дистанционната работа на номадите с развлечения сред природата.

Банско се превръща в европейски хъб за дигитални номади

Събитието за хора, чиито професии позволяват работа от всяка точка на света, стартира още през 2020 година и дори по време на пандемията, успя да привлече стотина участника, съобщават организаторите. През 2021 година събитието привлече над 300 дигитални номади от цял свят.

Снимки: Coworking Bansko и Bansko Nomad Fest

По публикацията работи: Марта Рос

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Седем секунди е липсвала комуникация между кулата и самолета

В критичните седем секунди на полета, при който на 13 септември т.г. загинаха двама от най-добрите военни пилоти по време на подготовка за авиационни демонстрации, е липсвала комуникация между кулата и самолета. Това показват записите на разговорите..

публикувано на 19.10.24 в 10:03

Над половин милион избиратели са готови да продадат гласа си

Според сондаж на “Галъп интернешънъл болкан” една десета от респондентите признават, че биха приели да гласуват срещу заплащане, друг стимул или принуда, 78% отричат, а 12 на сто заявяват, че не могат да преценят. Това означава, че над 500 хил...

публикувано на 19.10.24 в 09:04
Царски орел

Сакар посреща Фестивала на царския орел

Българското дружество за защита на птиците и Община Тополовгра организират Фестивал на царския орел в Сакар планина. Събитието събира  на едно място в съботния ден природолюбители, фермери, кулинари и фолклорни състави, които ще сближат публиката..

публикувано на 19.10.24 в 08:40