Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арестуваха 45 черногорски фенове, обрали бензиностанция

Снимка: БГНЕС

Задържани са 45 футболни фенове на черногорския отбор "Сутиеска". На връщане от срещата с "Лудогорец" в Разград феновете на черногорския футболен отбор нахлули в бензиностанция на главния път София - Варна край село Добри дял и започнали да грабят храни и алкохол. Общата стойност на откраднатото е 900 лв. Докато служителите реагират, автобусът потеглил. Автобусът е спрян от полицията рано сутринта край Севлиево и ескортиран до районното полицейско управление в Горна Оряховица, където пътниците са задържани за срок до 24 часа.

В мача от първия квалификационен кръг на Шампионската лига българският шампион "Лудогорец" победи безапелационно черногорския първенец "Сутиеска" с 2:0.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Димитър Костов от Смолян (вляво)

Петдесет дрона рисуват сърце в световния ден за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания

С инициативата “Разходи се с кардиолога си” в големи български градове беше отбелязан днешният Световен ден на сърцето. Организаторите от Дружеството на кардиолозите в България акцентираха върху редовната умерена физическа активност, която е..

публикувано на 29.09.24 в 18:15

Тамбурата, гъдулката и кавалът скоро може да изчезнат от сцените

Традиционни народни инструменти, сред които тамбура, гъдулка и кавал, до 10-15 години ще изчезнат от българските сцени, ако не бъде обърнато внимание на изпълнителите на фолклорна музика. Това показва анализ от теренно проучване на Българската..

публикувано на 29.09.24 в 16:35

МВнР препоръчва на гражданите да не пътуват до Израел

Пътуванията до Израел и пребиваването в страната да бъдат предприемани единствено при случаи на неотложност. Това съветват от Министерството на външните работи на интернет страницата си. Всички граждани, пристигащи и напускащи Израел чрез летище..

публикувано на 29.09.24 в 14:38