Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В София Тех Парк представят програма на Европейския фонд за отбрана

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще открие форума.
Снимка: БГНЕС

Министерството на икономиката и индустрията организира днес, 23 май 2023 г., Национален информационен ден по въпросите на Европейския фонд за отбрана 2023, с участието на представител на Главна Дирекция "Отбранителна индустрия и космос" на Европейската комисия. Събитието се провежда в хибриден формат – на място в София Тех Парк и онлайн през платформата Zoom. На форума ще бъде представена Работната програма на Европейския фонд за отбрана за 2023 г. заедно с Многогодишната перспектива, условията и реда за участие по програмата, както и процедурата за подаване на проектни предложения.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пламен Димитров

Университетите ще получат утре обещаните увеличения, е уверил образователният министър

Служебният образователен министър Галин Цоков е уверил, че заложените 39 млн. лв. в бюджета за висшето образование ще бъдат преведени утре на университетите, съобщи пред БНР президентът на КНСБ Пламен Димитров. Така заплатите на асистентите ще..

публикувано на 19.05.24 в 16:01

Борис Бонев: ГЕРБ е продал съоръженията на Витоша за 8 млн. лв.

Столичният кмет Васил Терзиев припомни поетия ангажимент до края на мандата му през 2027 г. да има поне един работещ лифт на Витоша. На брифинг по повод неработещите съоръжения в планината той заяви, че няма как да има очаквания за шест месеца да бъде..

публикувано на 19.05.24 в 12:06

Емблематичният Покрит пазар на София скоро отново ще заработи за посетители

Дълго чаканият мащабен ремонт и възстановяване на оригиналния вид и функции на сградата на Централни хали в София вече приключи. Първите посетители ще могат да влязат и пазаруват там на 23 май. Това съобщават за БНР представители на веригата..

публикувано на 19.05.24 в 09:35