Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Фотопроектът "Аз съм българка!" на Радослав Първанов в БНР

Третата част на националния проект "Аз съм българка!" на фотографа Радослав Първанов ще бъде открита пред Първо студио в сградата на Българското национално радио в София на 8 юни от 17.30 ч. Проектът "Аз съм българка!" е създаден и развиван от младия творец в периода 2014-2021 година. Представен е над 50 пъти на различни места в България и по света. Целта на проекта е да покаже в поредица от цветни фотоси събирателния образ на Българката (с главна буква) и България чрез сюжети, заснети в различни кътчета на България. 

БНР подкасти:

Още от категорията

Изложба във Варна представя 14 румънски живописци

Изкуството на 14 утвърдени съвременни румънски артисти ще бъде представено в Градската художествена галерия “Борис Георгиев” - Варна, от 25 октомври до 12 ноември 2023 г. Участниците са селектирани от Националния университет по изкуствата в Букурещ по..

публикувано на 23.10.23 в 16:22

Излезе от печат поредният алманах “Любослов” на български писатели по света 

В навечерието на Деня на будителите беше отпечатана дванайсетата книга от алманаха “Любослов” – годишно издание на Лигата на българските писатели в Съединените щати и по света. Сборникът със съставители Ангел Колев от Филаделфия и Людмила Калоянова от..

публикувано на 23.10.23 в 12:59
Георги Лозанов, Милен Митев, Кирил Вълчев

Изложба в БНР ще разкаже за първия директор Сирак Скитник

В сградата на Българското национално радио ще бъде открита мултимедийна изложба за живота и творчеството на Панайот Тодоров Христов, известен с псевдонима Сирак Скитник. Това съобщи генералният директор на БНР Милен Митев при представянето на..

публикувано на 22.10.23 в 18:00