Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Продължаваме промяната” свиква кметове и общински съветници

Лидерите на ПП Асен Василев и Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

Лидерите на “Продължаваме промяната” днес ще проведат национална среща в Благоевград с кметове и общински съветници от цялата страна. Основен фокус на събитието ще бъдат първите планове на местната власт на ПП за следващите четири години.

Сред официалните гости ще бъдат съпредседателите на партията Асен Василев и Кирил Петков, които ще изнесат лекция за корупцията като икономика, за антикорупционните практики в общините, за борбата със съществуващите корупционни мрежи и практики.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Олга Керелска

Конституционният съд да изясни дали този ВСС може да избира главен прокурор и председател на ВАС

Въпросът дали Висш съдебен съвет с изтекъл мандат има правомощията да избира главен прокурор и председател на Върховния административен съд трябва да бъде изяснен в Конституционния съд, тъй като мненията на юристите са резделени. Тази позиция изрази..

публикувано на 20.10.24 в 15:24
Петър Димитров

От 3 години няма превишение на средногодишните норми за фини прахови частици в цялата страна

Служебният министър на околната среда и водите Петър Димитров не смята, че има проблем в разполагането на измервателните станции за качеството на въздуха. Адв. Димитър Площаков: Данните за чистота на въздуха не са обективни Преди седмица в..

публикувано на 20.10.24 в 14:11

Увеличават се случаите на трафик с цел трудова експлоатация

Жертвите на трафик от началото на годината наброяват 55 – от тях 41 са жени, съобщи Антоанета Димитрова от Националната комисия за борба с трафика на хора. По думите й, за поредна година въвличането по схемата lover boy остава водеща и е в основата на..

публикувано на 20.10.24 в 10:33