Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С "Дишам" Дара Екимова започва работа по нов албум

Снимка: YouTube /Dara Ekimova

Младата Дара Екимова представя "Дишам"– това е заглавието на първия сингъл към предстоящия албум на певицата. Тя създава "Дишам"с румънския продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun).

Песента носи специално послание и не случайно излезе в седмицата на Световния ден на менталното здраве. Певицата посвещава "Дишам"на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изразяване и подкрепа в трудни моменти.

В социалните мрежи Дара Екимова написа: "Всички сте ценни, обичани и скъпи. Вие, телата ви, умовете ви. Всички водим битки. Не забравяйте страстта си. Когато ми е най-тъмно и безнадеждно, се връщам към това, което ме пали."




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Международен квинтет с Васко Василев ще свири за 24 май в Айфеловата кула

Световноизвестният български цигулар Васко Василев и солисти от оркестъра на Кралската опера "Ковънт гардън" ще изнесат класически акустичен концерт на 26 май в зала "Густав Айфел" на Айфеловата кула. Музиканти от 5 националности ще са заедно на сцената,..

публикувано на 17.05.24 в 11:27

Крис Гран – "Две сърца "

След като издаде дебютния си албум "Две сърца", Крис Гран представя и видеото към заглавната песен. Младият изпълнител е написал музиката и текста специално за авторската си колекция. "Избрах тази песен да даде заглавие на дебютния ми албум, защото тя..

публикувано на 17.05.24 в 10:15
Българският посланик във Вашингтон Георги Панайотов и проф. Сузана Клинчарова

Проф. Клинчарова дарява своите записи на Библиотеката на Конгреса в САЩ

Българската арфистка проф. Сузана Клинчарова ще дари на Библиотеката на Конгреса на САЩ цялото си творчество, с което ще стане първият български музикант, който прави такъв жест, съобщи във Фейсбук посолството на България във Вашингтон. Така..

публикувано на 14.05.24 в 08:15