Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Става ясен Спортист №1 на България за 2023 г.

Снимка: БАСЖ

На 4 януари ще стане ясно кои са имената във финалната десетка на 66-ата анкета "Спортист на годината" и кой ще е №1 на България за 2023 г. Призьорите ще бъдат наградени на специално събитие тази вечер в София от Българската асоциация на спортните журналисти.

За определянето на Спортист №1 на България вота си дадоха 107 спортни журналисти, представители на 43 електронни и печатни медии, които избираха сред 69 действащи български спортисти.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Авангардни сортове череши показват на Празника на черешата в Кюстендил

С приготвянето на 1500 сладоледа с черешов сироп тази вечер на площад "Велбъжд" в Кюстендил започва Празникът на черешата. Програмата ще продължи три дни, предаде кореспондентът на БНР в града Кирил Фалин. Специално за събитието, което по..

публикувано на 28.06.24 в 16:45

2500 дка със земеделски култури са унищожени от градушката в Благоевградско

Министерството на земеделието планира да разшири противоградовата защита на земеделските площи с нови 24 ракетни площадки, като работата  стартира още тази година. Това каза министърът на земеделието Георги Тахов в Гърмен на среща със земеделски..

публикувано на 28.06.24 в 14:40

Лекторатите по българистика имат важна роля за "запалване" на интереса към България по света

Над 30 българисти от единайсет страни се събраха на двудневен форум в София и Пловдив, посветен на кирилицата, за да представят последните си достижения в изследването на Кирило-Методиевото дело и да напомнят, че българската средновековна култура е..

публикувано на 28.06.24 в 11:30