Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Служебното правителство отчете, че се е справило с купения вот

Снимка: БГНЕС

Служебният премиер Димитър Главчев обяви на брифинг на полигона Ново село, че служебното правителство се е справило с купения вот. Като пример за справянето с купения вот той даде пример с увеличения брой проверки на избирателните машини - около 670 при под 100 на предходните избори. "Не чух и някакви стряскащи факти по провеждането на изборите. Въпросът е да се преодолее схващането на българските граждани, че дават гласа си и не знаят накъде отива. Постигнахме добър резултат", каза Главчев.

Той изрази надежда, че след изборите ще бъде сформирано стабилно редовно правителство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Отношенията София - Скопие не пречат на българо-македонския бизнес

В Скопие се проведе годишното общо събрание на Македоно-българската стопанска камара. Форумът прие отчета на председателя на камарата Биляна Митева, финансовия отчет и програмата за работа през 2024-2025 г. "Фокусът ни е върху развитието на..

публикувано на 17.10.24 в 09:31

"Галъп": 7 са сигурните участници в новия парламент, възможни са и още двама

Ако предсрочните парламентарни избори бяха в началото на октомври и декларациите на респондентите се изпълнят, първа политическа сила с 25,7% от гласовете би била коалицията ГЕРБ-СДС. Това сочи изследване на социологическата агенция "Галъп..

публикувано на 14.10.24 в 18:31
Димитър Главчев

Димитър Главчев ще участва в Среща на върха в рамките на Берлинския процес

Служебният премиер Димитър Главчев ще участва в Срещата на върха в рамките на Берлинския процес, която ще се проведе днес в германската столица, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Основната идея на инициативата е да подпомага процеса на..

публикувано на 14.10.24 в 06:00