Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зелената евросделка – какво е бъдещето на България? Диспут по Радио София, БНР

Eвропейският парламент и Зелената сделка – какво е бъдещето на България? Кръговата икономика, транспортният сектор и трансформация на мините… Това е темата и на втория безплатен диспут по БНР Радио София с водещ Лъчезар Христов.

На въпросите му сега ще отговарят представители във втората половина от списъка на партии, коалиции и инициативно комитети, съгласно изтегления в РИК 23 жребии.

Участват:

Част - 1-ва

КП ЛЕВИЦАТА! (ПП АБВ (АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ), ПП ДВИЖЕНИЕ 21, ПП ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ, ПП ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“, ПП НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО, ПП ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛ-ДЕМОКРАТИ) - Борис Иванов - 6-ти в листата за ЕП

ПП НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА - Венцислав Ангелов - водач на листата за ЕП

КП СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ (ПП ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ, ПП БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА, ПП ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛ-ДЕМОКРАЦИЯ) - Никола Вапцаров - 3-ти в листата за ЕП

ПП ВЕЛИЧИЕ - Виктория Василева - 5-та в листата за ЕП

Част - 2-ра

ПП ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ - Христо Иванов - 4-ти в листата за ЕП

КП КОАЛИЦИЯ НА РОЗАТА (ПП БЪЛГАРСКА СОЦИАЛ-ДЕМОКРАЦИЯ – ЕВРОЛЕВИЦА, ПП ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ, ПП РОДОЛЮБИЕ 2000) - Александър Гарибов - 9-ти в листата за ЕП

ПП БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ - Димитър Иванов - 2-ри в листата за ЕП

ПП НИЕ ИДВАМЕ - адв. Николай Хаджигенов - водач на листата за ЕП


По публикацията работи: Златко Желев

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Развитие на регионите и туризъм – безплатен диспут по "Радио София"

В "Радио София" на БНР ще се проведе първият безплатен диспут за кампанията за народни представители за изборите 2 в 1, насрочени за тази недела. Темата: "Децентрализация на местно ниво и инвестиции. Развитие на регионите и туризъм" . Водещ е Данаил Конов. На неговите въпроси ще отговарят представители на: КП ГРАЖДАНСКИ БЛОК (ПП..

публикувано на 04.06.24 в 07:43

Диспут по Радио София: EП и Зелената сделка – какво е бъдещето на България?

Eвропейският парламент и Зелената сделка – какво е бъдещето на България? И още: Кръговата икономика, транспортният сектор и трансформация на мините… Това е темата на първия безплатен диспут по БНР Радио София с водещ Лилия Големинова.  На въпросите ѝ ще отговарят представители от първата половина от списъка на партии, коалиции и..

публикувано на 20.05.24 в 16:10

Платен диспут по БНР Радио София: Социална политика и здравеопазване

"Социална политика и здравеопазване. Реформи в сферата на здравеопазването. Необходимост от модернизация на лечебните заведения и изграждане на Специализирана детска болница". Това е темата на платения диспут по БНР Радио София с водещ: Божидар Янев. На въпросите му ще отговаря доц. Спас Спасков – водач на листата на КП ГРАЖДАНСКИ..

публикувано на 17.05.24 в 17:00