Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

85 години Радио Стара Загора

БНР поздравява Радио Стара Загора

В чест на днешната 85 годишнина на Радио Стара Загора, голямото семейство на БНР отправи специални пожелания.

Радио Варна: 

"Мили колеги от Радио Стара Загора, екипът на морското радио Варна ви честити 85 рожден ден. Възползвайки се от лексиката на родния североизток и черноморието ви желаем здраве като на водолази, упоритост в репортерските търсения като тази на подводните археолози,  точност и краткост в изказа като на морските синоптици, навигаторски талант при воденето на аудиторията из ефира. Чувствайте се винаги млади и модерни."


Радио Пловдив:

"През годините не веднъж сте доказвали, че не споделяте принципа "По-добре врабче в ръката, от колкото сокол в небесата ". Не отстъпвайте от него и пазете ефира чист, във всеки смисъл на думата. "


БНР Бургас:

"Честит празник, скъпи колеги! 85 години присъствие в българския радиоефир. Това е извоюван авторитет, професионализъм и доверие. Години, през които не веднъж сте доказвали, че острото перо и стойностната публицистика са вашата сила. Вие бяхте сред първите, които наложиха регионалните радиостанции като институция в социалния и културен живот на обществото ни. През бурните десетилетия успяхте да запазите достойното си място като медиен фактор в област Стара Загора. Екипът на БНР Бургас пожелава на всеки един от вас здраве и благополучие! Бъдете все така бързи, точни и коректни в името на слушателите!



Радио Шумен:

"Желаем ви здраве, творческа енергия и мъдрост в следващите 85 години.  "


Радио Видин:

"Ние от Радио Видин ви пожелаваме вашата нова година да бъде здрава, успешна и пълна с добри новини. Съобщавайте ги първи. Бъдете радост не само за ухото, но и за душата на хората, които ви се доверяват. Бъдете смели и вдъхновяващи."


Радио София:

"Голямата работа е в Стара Загора. Голямото бъдеще. Честит рожден ден, Радио Стара Загора"



Радио Благоевград:

От сърце Ви поздравяваме с 85-ия рожден ден на Радио Стара Загора, време, в което Вие и всички, свързали професионалния си път с тази радиостанция, сте успели да спечелите доверието на слушателите, да издигнете имиджа на общественото радио и да изградите ярък, високо професионален облик на регионалното радио.
Заедно с Вас се радваме на постиженията Ви и Ви пожелаваме да бъдете щастливи и удовлетворени в работата си!"

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт код за високи температури в цялата страна

Днес отново ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините и планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места там ще има краткотрайни валежи. Отново е обявен жълт код за опасно високи температури в цялата страна  между..

публикувано на 11.06.24 в 06:19

При 100% обработени протоколи в 27-и МИР-Стара Загора ГЕРБ-СДС са първи с 23,71%

При 100% обработени секционни протоколи в Районната избирателна комисия в 27- и МИР - Стара Загора в изборите за 50-то Народно събрание води коалицията ГЕРБ-СДС с 23,71% или 21 322 гласа, втори са партия „Възраждане“ със 17,17% или 15 443 гласа,..

публикувано на 11.06.24 в 05:21

Вотът в Стара Загора: Проблеми с машините и необичайно късно предаване на изборните книжа

След 15.30 часа днес, представителите на последната изборна секция дойдоха в Община Стара Загора, за да предадат изборните си книжа. Това съобщи директорът на Дирекция „Правни дейности, обществен ред и административно обслужване“ Делян Иванов. „В..

публикувано на 10.06.24 в 19:21

При 100% обработени протоколи в Хасково водят ГЕРБ-СДС

Районната избирателна комисия (РИК) - Хасково публикува резултатите при 100 процента обработени секционни протоколи от изборите за Европейски парламент. Коалиция ГЕРБ – СДС - 32,10 % ДПС - 22,20 % ПП "Възраждане" - 13,20 % Коалиция „Продължаваме..

публикувано на 10.06.24 в 19:14

При 100% протоколи: ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в Ямбол

ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в Ямболския избирателен район, показват резултатите при 100% обработени протоколи, като за тях са гласували малко над 23 процента. Втората позиция е за партия „Възраждане“ с 18 на сто от гласовете. Без изненада за..

публикувано на 10.06.24 в 18:48

При 100% обработени протоколи ГЕРБ-СДС печели в Сливен

При 100% обработени протоколи от изборите за Народно събрание и Европейски парламент в Сливенска област победител е коалицията ГЕРБ-СДС. За национален парламент печелят 31,37%, а за европейски 29,10%.  И във двата избора втората позиция е за..

публикувано на 10.06.24 в 17:22

Хакерска атака наложи повторно гласуване за Цар и Царица Роза в Павел баня

Неоторизирано проникване в системата за гласуване наложи необходимостта от повторно гласуване за кандидатите за Цар на минералната вода и Царица Роза – Павел баня - 2024. Хакерската атака е следствие на големия интерес към избора, който вече пета година..

публикувано на 10.06.24 в 16:38

Обработват протоколите на последните две комисии в РИК-Стара Загора

Вече се въвеждат последните протоколи на секционните комисии в Районната избирателна комисия в Стара Загора. Останали са две секции от Гълъбово и Мъглиж, като при последната се налага повторно преброяване на бюлетините заради грешки, каза Теодора..

публикувано на 10.06.24 в 16:35

НВО по български език и литература премина без проблеми

2291 ученици в област Стара Загора днес се явиха на първия изпит от Националното външно оценяване. 139 от имащите право не отидоха до класните стаи. По думите на Милена Йолдова- началник на РУО Стара Загора- това се деца от малки населени места, които..

публикувано на 10.06.24 в 16:31

ГЕРБ е първа сила в Хасково, следвана от ДПС

ГЕРБ е първа политическа сила в област Хасково при обработени над 83% от протоколите. По данни от преброяването до 15,30 часа те имат 31,23%  или 19000 гласа. ДПС, която до обяд беше водеща политическа сила остава втора с  25,04% или 15 000 гласа...

публикувано на 10.06.24 в 16:17