Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Петров: Надявам се отново да завършим сред първите в първенството




"Очаквам интересен и оспорван сезон в областната група тази година. Първенството ще започне в края на месец август или началото на септември, като още нямаме заявена точна дата от Регионалния съвет на БФС - Стара Загора. В групата ще има два нови състава - "Миньор" Раднево и "Верея" Стара Загора, а е вероятно и още един тим да се присъедини преди началото на шампионата."


"При нас подготовката ще започне в началото на август. Имаме вече договорени трима нови футболисти. Двама халфове и един защитник. Съставът ще бъде окомплектован напълно с началото на подготовката. Целите ни както и предния сезон ще са отново челно класиране и ако може да надградим постигнатото от отминалия сезон. Ще бъде интересно новото първенство, защото има доста равностойни състави.", заяви за Радио Стара Загора Даниел Петров, наставник на ФК "Мини Марица Изток" Раднево.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Берое" подписа със защитник от четвърта испанска дивизия

"Берое" привлече в състава си десния защитник Ойер Сариеги, съобщиха от клуба. 27-годишният испанец е третото новото попълнение в състава на Хосе Луис Ачиари през това лято. Той пристига в Стара Загора като свободен агент, като за последно е играл за..

публикувано на 04.07.24 в 15:56

Предстои турнирът „Синьо лято“

В събота старозагорският клуб „Траяна“ ще бъде домакин на традиционния турнир по плуване „Синьо лято“. Надпреварата ще бъде за възрасти от 7 до 12 години. „Очакваме около 300 деца от 31 клуба“, съобщи за радио „Стара Загора“ Стефан Вачев,..

публикувано на 04.07.24 в 15:07

Бадминтонисти завършиха трети в силен турнир

През следващата седмица в Истанбул ще бъде проведен Открития шампионат на Турция по бадминтон за възраст до 17 години. От СК „Бадминтон – Стара Загора“ в надпреварата ще участва Теодор Митев. Той се представи силно в две състезания в Пазарджик...

публикувано на 04.07.24 в 14:35

БК "Берое" няма да участва в НБЛ

БК "Берое" прекратява участието си в Националната баскетболна лига с мъжкия си състав. От официалната позиция на клуба става ясно, че клубът ще продължи с дейността си при подрастващите. Възможно е друг старозагорски тим да участва в мъжкото първенство...

публикувано на 02.07.24 в 22:34

Ернан Банато и Живко Тодоров обсъдиха ситуацията в "Берое" с родители на деца от школата

Собственикът на "Берое" Ернан Банато и кметът на Стара Загора Живко Тодоров проведоха среща на стадион "Берое" с родители на деца от школата на клуба. На нея присъстваха и фенове на отбора. Пред тях Живко Тодоров разкри, че Банато го е уверил, че..

публикувано на 02.07.24 в 19:48

Шест медала спечелиха тежкоатлети от „Аполон“

В Русе бе проведен Държавният личен шампионат по вдигане на тежести за всички възрастови групи. При кадетките до 15 години възпитаничките на старозагорския клуб „Аполон“ Рени Георгиева и Албена Стефанова грабнаха титлите в категории съответно до..

публикувано на 02.07.24 в 09:21

Пети места в Европа за Даяна Стойчева и Божидар Добрев

В сръбския град Нови Сад днес започва Европейското първенство по борба за юноши и девойки до 20 години. Треньорът на националите в свободния стил в тази възраст и на клуб „Берое“ Диян Динчев ще разчита на своите възпитаници Калоян Атанасов до 70..

публикувано на 01.07.24 в 15:37

Волейболни таланти се готвят в Стара Загора

В старозагорската спортна зала "Иван Вазов" преди седмица започна третото издание на „Турнир на талантите“. За трета година поред Комисията за детско-юношески волейбол към БФВ организира събитието, чиято цел е усъвършенстване и развитие на..

публикувано на 01.07.24 в 14:55

И в летните горещини тренираме за здраве и от любов към себе си

С труд и постоянство се постига всичко. Това е максима, която важи и за спорта, споделя Сребрина Зефирова, професионален треньор с  дългогодишен опит в разработване на индивидуални хранителни режими, както и  групов инструктор. "Няма рецепта общовалидна..

публикувано на 29.06.24 в 12:16

Стара Загора е домакин на Европейското първенство по футбег

Над 30 участника се включват в Европейското първенство по футбег, което се провежда събота и неделя (29.06.и 30.06) в Стара Загора. От 12.00 до 20.00 часа на кортовете за бадминтон в парк "Митрополит Методий Кусев"(Аязмото) състезатели от различни..

публикувано на 29.06.24 в 10:09