Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Загорец" победи "Берое 2" в Стара Загора


"Победихме в Стара Загора втория тим на "Берое". Създадохме много положения, направихме доста пропуски. На полувремето резултата бе 1:1, а втората част стигнахме до три нови попадения за крайното 4:1 в наша полза. Доволен съм и сега гледаме напред. Имаме мач в събота у дома срещу "Левски" Карлово. Не ги познавам детайлно, но вярвам, че ще играем максимално добре и търсим победата в този мач." заяви за Радио Стара Загора Мирослав Миндев, наставник на ФК "Загорец" Нова Загора. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

160 се хвърлиха в схватки на татамито

В Стара Загора бе проведено 19-тото издание на турнира в памет на създателя на спортовете джудо и самбо в града инж. Недьо Ранчев. Участваха 160 джудисти във възрасти момичета и момчета, юноши и девойки младша възраст. Те представляваха 14 български..

публикувано на 28.10.24 в 14:25

Живко Желев: Утре ще ни бъде трудно срещу "Спартак" Варна

"Допуснахме тежка загуба у дома от "Спартак" Пловдив с 0:4. Гостите диктуваха събитията на терена през целия мач, а ние така и не успяхме да се приспособим и променим нещо в играта си. Лошото е, че загубихме заради контизии и картони основни играчи,..

публикувано на 28.10.24 в 09:40

„Берое Стара Загора“ – „Рилски спортист“ 1:1 победи

Два мача между баскетболните „Берое Стара Загора“ и „Рилски спортист“ Самоков се играха в спортна зала „Общинска“ в Стара Загора. В ранния се срещнаха женските отбори, в мач от 3 кръг на първенството на женската „А“ група. В тази среща „Берое Стара..

публикувано на 26.10.24 в 21:51

Джудисти ще спорят за отличия в турнира „Недьо Ранчев“

Утре в спортна зала „Иван Вазов“ ще бъде 19-тото издание на турнира в памет на създателя на спортовете джудо и самбо в Стара Загора инж. Недьо Ранчев. Срещите ще започнат в 10 часа. „Очакваме около 22-23 отбора, миналата година участваха 160..

публикувано на 25.10.24 в 14:59

Втори плувен турнир „Берое“ предстои в Стара Загора

Утре и в неделя по сините коридори на Плувния басейн в Стара Загора ще бъде проведен Вторият турнир на клуб „Берое“. „Очакваме около 360 деца от 26 отбора“, съобщи за радио „Стара Загора“ Дияна Петрова, треньор в клуба домакин „Берое“. В събота..

публикувано на 25.10.24 в 14:43

"Берое" гостува на "Левски" в София

Берое гостува на Левски в София в среща от 13 кръг на Първа професионална лига. Началото на двубоя на стадион "Георги Аспарухов" е в 19ч.. Преди срещата „сините“ заемат втората позиция с 28 точки, докато Берое е седми със 17 пункта. В предишния кръг..

публикувано на 25.10.24 в 09:38
Мариан Михалев

СК "Добри Костин" с пълен комплект медали от МТ по скокове на батут в Чехия

СК „Добри Костин“ спечели пълен комплект медали от 51-вият международен „Турнир на приятелството“ по скокове на батут в чешкият град Яблонец.  Равносметката от участието на старозагорските състезатели е златни медали в синхронните скокове на батут..

публикувано на 24.10.24 в 18:04

Предстоящо състезание по тенис на маса

В неделя в залата по тенис на маса на стадион „Берое“ предстои кръг от първенството на Югоизточна България в група „В1“. „Ще участват осем отбора“, съобщи за радио „Стара Загора“ Ангел Гюзлев, състезател от старозагорския клуб „Торнадо“. Освен..

публикувано на 24.10.24 в 09:31

Убедителна победа на „Берое Стара Загора“

Женският баскетболен „Берое Стара Загора“ гостува на „Орлови“ Баня Лука в среща от Адриатическата лига. Възпитаничките на Албена Хубенова бяха по-добри и заслужено спечелиха с 91:76 след равностойно първо полувреме и убедително превъзходство във..

публикувано на 23.10.24 в 21:55

Теодор Митев се утвърди на седмото място в света

В Първомай до края на седмицата ще бъде проведена Балканиада по бадминтон за юноши и девойки до 15 години. „Елица Божилова ще представя клуба ни в това състезание“, съобщи за радио „Стара Загора“ Нанко Чорчопов, треньор в СК „Бадминтон – Стара..

публикувано на 23.10.24 в 14:59