Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

платена публикация
Стара Загора става все по-атрактивна за бизнеса

Ден на отворените врати в града организира световния лидер в HR услугите Adecco България

Стара Загора става все по-атрактивна бизнес дестинация и повече компании успешно развиват дейността си в региона. Това показват наблюденията на пазара на труда на световния лидер в HR услугите Adecco България.

По този повод компанията организира Ден на отворените врати в града на 1 и 4 септември, в рамките на които всеки желеещ може да се срещне с експерти от Adecco и да научи за свободните позиции в региона.

Представителите на бизнеса биха могли да получат ценна информация за различните решения при наемането на персонал, като цялостен процес от намиране на подходящите кандидати до назначаване, администриране, изплащане на възнаграждения и управление.

Срещите с физически лица и с компании ще се проведат в Парк Хотел Стара Загора, зала „Береника“ на 1.9.2023г. (петък) и 4.9.2023г (понеделник) в следните часове: 10:00ч., 12:00ч., 15:00ч. или 17:30ч.

Повече информация за събитието, както и за свободните позиции в града може да намерите на https://adeccobulgaria.com/2023/08/23/adecco-bulgaria-e-v-stara-zagora-i-vi-ochakva/?utm_source=bnr&utm_medium=cpm&utm_campaign=StaraZagora&utm_content=pr

Предлаганите услуги от Adecco България включват временна заетост, подбор, аутсорсинг на персонал, професионално и кариерно консултиране.  

Компанията присъства на българския пазар над 18 години и има над 300 клиенти от всички икономически сектори.

За Adecco Group

Adecco Group e световен лидер в областта на HR решенията. Ние вярваме, че можем да помогнем на всеки човек в променящия се работен свят и всеки ден даваме възможност за професионално развитие на 3,5 милиона души. Обучаваме, развиваме и наемаме таланти в 60 държави, помагаме на нашите клиенти да се адаптират към промените в работния свят. Като една от компаниите в Fortune Global 500, с начина ни на работа създаваме добавена стойност, както за стимулиране на икономиките по света, така и за развитието на обществото като цяло. Култура на приобщаване, справедливост и работа в екип вдъхновява нашите 35 000 служители. Горди сме, че благодарение на признанието на служителите ни редовно сме отличавани като „Най-доброто място за работа“в класацията на Great Place to Work®. 

Adecco Group AG е регистрирана в Швейцария (ISIN: CH0012138605) и е листвана на SIX Swiss Exchange (ADEN). Структурата на групата се състои от три глобални бизнес единици: Adecco, LHH Talent Solutions и Akkodis.

Още от категорията

Празнични фолклорни срещи по Радио Стара Загора

Месец декември е наситен с празнични срещи и фолклорна музика, които предлага Радио Стара Загора в навечерието на коледните и новогодишните празници.  Предаването  "От извор се песен лее"  и делничните музикални линии с българска народна музика..

публикувано на 05.12.23 в 15:44

платена публикация
Стартира националната образователна кампания „Пресичам безопасно с TEDI” в Стара Загора

24.10.2023г. – Четири старозагорски училища се включват в националната образователна кампания „Пресичам безопасно с TEDI“. С открит урок по безопасност на движението по пътищата в начално училище "Димитър Благоев" бе дадено началото на инициативата в..

публикувано на 24.10.23 в 11:02

платена публикация
"Автохит 2000" ООД отбеляза 20 успешни години на автомобилния пазар

Двадесет години от старта на своя автомобилен бизнес отпразнува старозагорското дружество "Автохит 2000" ООД. На 6 октомври 2023 година с внушителен празничен спектакъл фирмата посрещна своите верни клиенти, приятели и партньори. Празничната феерия премина..

публикувано на 17.10.23 в 15:36

платена публикация
"Автохит 2000" ООД отбеляза 20 успешни години на автомобилния пазар

Двадесет години от старта на своя автомобилен бизнес отпразнува старозагорското дружество "Автохит 2000" ООД. На 6 октомври 2023 година с внушителен празничен спектакъл фирмата посрещна своите верни клиенти, приятели и партньори. Празничната феерия премина..

публикувано на 09.10.23 в 11:41

Продължават да пръскат срещу кърлежи и комари в Ямбол

От 1 до 3 септември 2023 г. в Ямбол ще бъдат обработени зелените площи, детски площадки и улици срещу кърлежи и комари. За по-ефективното и безпроблемно извършване на дейностите по дезинсекция, дезакаризация, дератизация и дезинфекция се умоляват..

публикувано на 30.08.23 в 12:40

Трупата на ДТ „Гео Милев” открива новия сезон с последната си премиера – „Българският модел”

За първи път на закрита сцена трупата на Драматичен театър „Гео Милев” ще представи на  11 септември, от 19.00 часа, в Културен център Стара Загора спектакъла „Българският модел” - една модерна интерпретация, на режисьора Невена Митева, на култовия..

публикувано на 30.08.23 в 10:52

платена публикация
Популяризиране процедурата за предоставяне на международна закрила

След края на Втората световна война, твърде много хора, напуснали своите държави, не могат да се завърнат в тях заради преживяното, разрушенията и липсата на сигурност. Това кара международната общност да приеме разпоредби, чрез които тези хора да..

публикувано на 30.08.23 в 09:16

Рок фестивал „Завинаги под звездите“ в Нова Загора

Рок фестивал „Завинаги при звездите“ ще се проведе в Нова Загора на на 19 август  . Това съобщи Ивайло Енев, зам.-кмет на общината, която е съорганизатор на проявата. Събитието е в памет на Славян Иванов – млад музикант от града, който нелепо..

публикувано на 16.08.23 в 10:10

Мини "Марица -изток" честват своя покровител - Свети Иван Рилски

С тридневна празнична програма ще отбележи  Деня на миньора  - 18 август най-голямото открито въгледобивно находище в страната, съобщават от Пресцентъра на Мини "Марица - изток". В четвъртък от 8 сутринта до 12.30 следобед ветераните - миньори ще..

публикувано на 15.08.23 в 12:57

платена публикация
Норвежки финансов механизъм и ролята му за изпълнение на дейностите по проект „Повишаване на административния капацитет на компетентните органи в областта на убежището и миграцията.“

Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет (ДАБ при МС) започва излъчването на четири информационни видеоклипа, които представят по достъпен начин основната функция на  агенцията с компетентност в прилагането на държавната политика за..

публикувано на 14.08.23 в 17:11