Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Живко Желев: Доволен съм от играта и победата ни над добър съперник




"Изиграхме добър мач за купата на аматьорската лига. Още първото полувреме използвахме някой грешки на противника и поведохме с три гола разлика. Като цяло показахме по-добра игра от "Димитровград" и заслужено отиваме напред след 4:0. Още нямаме яснота кой ще бъде следващия ни съперник за тази купа и кога ще е срещата. Сега изцяло се концентрираме върху старта на пролетния дял за първенството на Югоизточната В трупа. Гостуваме на "Атлетик" Куклен. Те са добър отбор и изобщо не бива да има и грам подценяване. Ще търсим победата като гости. Надявам се всички играчи да бъдат здрави за този двубой." заяви за Радио Стара Загора Живко Желев, наставник на ФК "Саяна" Хасково.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Елица Божилова ще участва в Европейско първенство

В Хасково бяха проведени квалификации по бадминтон във възраст до 15 години. В сформираният национален отбор, който през август ще участва в Европейското първенство за тази възраст в Полша, бе включена 13 годишната Елица Божилова от СК..

публикувано на 13.06.24 в 10:03

Три отличия извоюваха старозагорски джудисти

Петима възпитаници на клуб по джудо „Недьо Ранчев“ участваха в турнир в Северна Македония. Организатор бе клуб от Струга, но надпреварата бе проведена в Охрид. Старозагорци се завърнаха с три медала. В категория до 60 кг. Кристиян Янков спечели..

публикувано на 12.06.24 в 14:24

"Берое" започна подготовка за новия сезон с двама нови

"Берое" започна подготовка за новия сезон. Старши треньорът Хосе Луис Ачиари изведе 21 футболисти в първото занимание за лятната подготовка, проведено на официалния терен на Спортна база "Берое".  С отбора ще тренират и юношите Стилиян Русинов,..

публикувано на 12.06.24 в 11:08

Спортен уикенд в Стара Загора

В предстоящите почивни дни Стара Загора ще се превърне в истински спортен център, като домакин на редица събития. От петък до неделя /14-16 юни/, любителите на спорта ще могат да се насладят на състезание по спортна стрелба, футболен турнир за деца и..

публикувано на 11.06.24 в 11:25

Състезатели от клуб „Торнадо“ се подготвят за турнир

Четирима състезатели от клуб по тенис на маса „Торнадо“ участваха в Държавното индивидуално първенство, проведено в Панагюрище. Там Тенко Тенев, Велин Андонов, Ивайло Георгиев и Ангел Гюзлев се представиха добре. Трима от тях, Велин Андонов,..

публикувано на 11.06.24 в 09:19

ДФК „Шампион“ започна сътрудничество с „Динамо“ Загреб

Възпитаниците на ДФК „Шампион“ се готвят за участие във футболен турнир в Несебър. „Турнирът е международен и ще започне на 16 юни“, съобщи за радио „Стара Загора“ Костадин Меразчиев, треньор в ДФК „Шампион“. Детският футболен клуб от Стара..

публикувано на 10.06.24 в 16:54

Много отличия спечелиха плувци от „Берое“

На 27 юни в столицата ще започне Държавното първенство по плуване за мъже и жени. На 5 юли пък в Стара Загора предстои турнирът по плуване „Синьо лято“. Това са състезанията, за които в момента водят подготовка възпитаниците на клуб по плуване..

публикувано на 10.06.24 в 14:47

Силно представяне на колоездачи от „Траяна“

За участия в държавни първенства се готвят възпитаници на клуб по колоездене „Траяна“. В края на следващата седмица в Братя Даскалови предстои първенството за юноши и девойки, а две седмици след това е и първенството за мъже и жени. „В старшата..

публикувано на 09.06.24 в 15:45

Силно представяне на колоездачи от „Траяна“

За участия в държавни първенства по колоездене и триатлон  се готвят възпитаници на клуб по колоездене „Траяна“. В края на следващата седмица в Братя Даскалови предстои първенството за юноши и девойки, а две седмици след това е и първенството за..

публикувано на 09.06.24 в 15:40

Мария Атанасова е 13-та в Европа

На 14 юни клуб „Августа 1992“ ще бъде домакин на турнир „Стара Загора“. Състезанието е за малокалибрен оръжие и ще продължи до 16 юни. Надпреварата е последна проверка преди стартиращото на 28 юни Държавно първенство. След края на турнира и..

публикувано на 09.06.24 в 15:21