Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Плувният басейн в Стара Загора няма да работи по Великден

Плувен басейн, Стара Загора
Снимка: Емил Енчев

Във връзка с предстоящите Великденски празници, Общинският плувен басейн няма да работи в дните 3, 4, 5 и 6-и май включително. Това съобщиха от пресцентъра на община Стара Загора.

На 1 май /сряда/ и 24 май /петък/, басейнът ще отвори в часовете от 09.00ч. до 18.00ч.


По публикацията работи: Десислав Тенев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Хасково

Финансират младежки проекти в Хасково

Община Хасково започва прием на предложения за финансиране на младежки проекти. За реализацията на идеите на младите хора в бюджета на Общината е предвидена сумата от 70 000 лв.  Средствата се отпускат по Програмата за финансово подпомагане на младежки..

публикувано на 15.05.24 в 11:17

Богата програма за Нощта на музеите подготвят от Туристическия информационен център

Туристическият информационен център и тази година е подготвил много изненади по случай Европейската нощ на музеите на 18 май. Посетителите ще имат възможност да се облекат като древни римляни и да се снимат на фона на античното наследство на..

публикувано на 15.05.24 в 11:02

Катастрофа със загинал край Стара Загора

Произшествие между два леки автомобила стана тази сутрин около 9:00 часа на пътя между старозагорските села Богомилово и Ракитница.  При удара е издъхнал единият водач, а другият е откаран в болница.  Трафикът се пренасочва през селата Еленино -..

публикувано на 15.05.24 в 10:27
д-р Любен Колев

Неваксинираните деца не са голяма бройка

До 2-годишната възраст на детето се прави основният ваксинационен курс. Ако родителите откажат поставянето на ваксини, то подрастващите са застрашени не само от коклюш, но и от всички останали заболявания, за които има ваксина. Това предупреждение..

публикувано на 15.05.24 в 08:47

Университетите у нас няма да отворят врати в понеделник

Съветът на ректорите на висшите училища у нас отправи отворено писмо до президента, до служебния премиер, до министри, до българския еврокомисар, до омбудсмана, до председатели на парламентарни комисии и до председателите на парламентарни групи "по..

публикувано на 15.05.24 в 06:10

Неделина Неделчева е новата Царица роза на Казанлък

Неделина Неделчева от СУ "Екзарх Антим I" е 56-тата Царица Роза на Казанлък. Нейни подгласнички станахa Елена Николаева- първа подгласничка и Мириам Григорова- втора подгласничка.  Изборът измежду 24 казанлъшки абитуриентки бе направен по време..

публикувано на 14.05.24 в 23:44
Парк

Стара Загора ще има нова ритуална зала

Общината ще обяви поръчка за проектиране на нова ритуална зала на Стара Загора, съобщи кметът Живко Тодоров. Предвижда се залата да бъде изградена в южната част на парк „Артилерийски“. "Там наблизо има паркинг, което ще бъде удобно за гостите, има..

публикувано на 14.05.24 в 18:42

Генерал Мирослав Костадинов е новият командир на 2-ра механизирана бригада

На церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев удостои полковник Мирослав Костадинов и полковник Румен Петков с висше офицерско звание „бригаден генерал”. Държавният глава назначи..

публикувано на 14.05.24 в 18:21

Паркирането в центъра на Стара Загора ще става и с QR код

Заплащането за паркиране в „Зелената зона“ на Стара вече е възможно и с QR код през мобилните устройства. Досега това ставаше с SМS или чрез паркинг автомати. Алтернативният метод беше представен днес на пресконференция на ръководството на Община Стара..

публикувано на 14.05.24 в 17:24
Община Стара Загора

Близо 1000 са подадените заявления за записване в 1 клас в община Стара Загора

В 12ч. днес стартира електронната система за записване в 1 клас на територията на община Стара Загора. Само за 4 часа подадени заявления са близо 1000. Това разкри за Радио Стара Загора Станимира Димитрова – директор отдел „Образование“ в Община..

публикувано на 14.05.24 в 16:56