Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 29 ноември

Темите в предаването днес: Общинските съвети са органът на местното самоуправление, но това в голяма степен не се споделя от изпълнителната власт в лицето на кметовете. Това коментира пред БНР-Бургас Красимир Косев. Косев е сред инициаторите за рестарта на..

публикувано на 29.11.23 в 14:13

Булевард Демокрация на 28-ми ноември

Ще се укрепят националните системи за противодействие на миграцията като това ще стане чрез съвместен проект между България и Турция. Повече за него и дейностите, които предвижда ви разказваме след малко в първия час. Също тогава ви разказваме историята..

публикувано на 28.11.23 в 14:55

"Булевард Демокрация" на 27 ноември

Темите днес: Каква е обстановката в община Сунгурларе, има ли затворени пътища, всички населени места ли имат ток, отговори от кмета Димитър Гавазов. Започва продажбата на автомобили, чиито собственици са шофирали след употреба на алкохол и наркотици. В..

обновено на 27.11.23 в 14:43

Булевард Демокрация на 24-ти ноември

Денят на намаленията: Промоции от 20 до 70% привличат клиенти в моловете, дали това е така и в Бургас проверяваме след малко в първия час на предаването. Шопинг темата допълваме и с козметика и по-точно злоупотреби с такава. Ще отскочим до Черноморец,..

публикувано на 24.11.23 в 14:49

"Булевард Демокрация" на 23 ноември

Темите в предаването: През последните няколко дни ви представяме различни позиции и оценката на бургаски депутати за предложения държавен бюджет за 2024 година. Днес ще чуете Цончо Ганев от" Възраждане". Интервю на Петя Михова. 655 бакалаври и магистри..

публикувано на 23.11.23 в 14:19

Булевард Демокрация на 22-ри ноември

Темата ни днес е държавният бюджет. Няма да нищим дали финансовият министър Асен Василев е магьосник, а какво мислят за цифрите депутатите избрани да представляват Бургас. Жечо Станков и Димитър Найденов в първия час на предаването със свой прочит за един..

публикувано на 22.11.23 в 14:50

"Булевард Демокрация" на 21 ноември

Темите днес: В Бургас 35 общински съветници подкрепиха декларация, в която се настоява да бъдат взети спешни мерки срещу областния управител Пламен Янев. Причината за нея е коментар по време на първата тържествената общинска сесия, в който той заявява,..

публикувано на 21.11.23 в 14:35

Булевард Демокрация на 20-ти ноември

Темата ни днес е свързана с бъдещият бюджет на държавата с акцент местната власт. Сутринта чухме кметът на Карнобат, сега ще се отправим на юг към Царево, за да чуем мнението на новия кмет там  Марин Киров. Лошото време докара сняг в планините, а при нас..

публикувано на 20.11.23 в 14:55

"Булевард Демокрация" на 17 ноември

Темите в предаването: Промените в Наредбата за преместваемите обекти в Бургас паднаха за пореден път в съда. Делото беше образувано по жалба на „Асоциацията за защита на дребния и средния бизнес“ и „Сдружение за защита на малкия и средния бизнес“.  Петя..

публикувано на 17.11.23 в 14:34

"Булевард Демокрация" на 16 ноември:

С над 130 минути закъснение се движи бързият влак София – Бургас заради инцидент по-рано тази сутрин между гарите Казичене и Елин Пелин, съобщава БТА. Става дума за удар между влака и лек автомобил, при който няма пострадали. Инцидентът е наложил..

публикувано на 16.11.23 в 14:59