Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До две седмици отварят басейна на "Флора".-та

До началото на май ще бъде готов за използване през това лято плувният комплекс  „Флора“ в Морската градина на Бургас. В момента се извършват строително - ремонтни дейности ,  съобщи за Живко Иванов, управител на общинско предприятие „Спортни имоти“

Ремонтира се постройката към басейна, която е пострадала при дъждовете тази година, като средствата, които ще бъдат вложени са 7- 8 хиляди лева, допълни Живко Иванов.   




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Състезателките по водна топка на „Черноморец“ с шампионска титла

Състезателният сезон във водната топка за жени до 17 г. завърши с шампионска титла за Бургас. Спечелиха я състезателките на СКВТ „Черноморец“. Във финалните плейофи възпитаничките на треньорите Петър Йонов и Валентин Мартинов играха за златото, след като по-рано в мачовете от Държавното първенство си извоюваха това право с поредица от победи. В..

публикувано на 28.06.24 в 13:16

В Сливен се провежда международният турнир по акробатика „Стефка Спасова“

Второто издание на Международния турнир по акробатика за купата „Стефка Спасова“се провежда в Сливен.  Турнирът е посветен на голямата сливенска състезателка и треньор Стефка Спасова. Тя е първият световен шампион по акробатика заедно с Калинка Лечева при двойките за жени, които на световното в Москва през 1974 г. стават първи и печелят златото...

публикувано на 28.06.24 в 09:06

Ясни са осминафиналите на Евро 2024

Турция победи Чехия с 2:1 в последен мач от Група "F" на Евро 2024. Успехът класира турците за осминафиналите като втори в групата с 6 точки, докато чехите останаха на последната позиция с една точки и отпаднаха от надпреварата.  Двубоят в Хамбург предложи много емоции на зрителите, а въпреки героичната си игра чехите, които играха с 10 души от..

публикувано на 27.06.24 в 08:33

Ясни са осминафиналите на Евро 2024

С приключването на мачовете от група "F" на Евро 2024 стана ясна и цялата схема за фазата на директните елиминации, която ще стартира на 29 юни, събота. Последните двойки, които се оформиха, противопоставят дебютанта Грузия на победителя в група "В" Испания, докато завършилият на второ място в група "F" тим на Турция ще срещне..

публикувано на 27.06.24 в 07:01

Ще имаме 45 спортисти на олимпийските игри

Олимпийската делегация на България за Игрите в Париж ще включва 45 спортисти, съобщи председателят на БОК Стефка Костадинова. "Олимпиадата е каймакът за всеки един спортист. Стискаме палци на младите ни талантливи състезатели да разкрият потенциала си и да постигнат мечтите си. Важното е да не се плашат, да имат самочувствие. Всички ние вярваме, че те..

публикувано на 26.06.24 в 14:17

Отдадоха за 30 години две общински спортни бази в Бургас

Бурни дебати в залата на Общинския съвет в Бургас предизвика отдаването на две спортни бази за безвъзмездно ползване за срок от 30 години. Предложението на кмета Димитър Николов е спортното игрище в бургаския комплекс "Изгрев" да се отдаде на  клуб "Локомотив" - Бургас. Срещу ползването на базата, той обещава инвестиции за не по-малко от 85 835..

публикувано на 25.06.24 в 11:44

Стефка Костадинова награди победителите в детския турнир „Футболни звезди на Бургас“ (СНИМКИ)

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и кметът Димитър Николов наградиха победителите в детския турнир „Футболни звезди на Бургас“. Състезанието се проведе в спортния комплекс „Звездичка арена“ в „Славейков“. Всички отбори получиха купи за своето участие в Международния олимпийски ден, който отбелязваме днес...

публикувано на 23.06.24 в 15:16