Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Багер предизвика инцидент с тролейбус

Снимка: baumafreddi.de


Вчера вечерта . на бургаската улица «Чаталджа», настъпва пътнотранспортно произшествия между багер без регистрационен номер, управляван от 57 годишен бургазлия и тролейбус, собственост на «Бургасбус», управляван от 57 годишна жена от Бургас. От произшествието няма пострадали. Причината за пътния инцидент е, че  водачът на багера поврежда електропреносната мрежа. Нанесени щети са на около 800 м. електропроводна мрежа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Четирима мъже скочиха от Бургаския мост

Четирима мъже са скочили от Бургаския мост около 13 часа днес, съобщи старши спасителят на северния плаж Петър Русев пред БНР Бургас.  Нито един от тях не е пострадал. Щом видели скачащите за забавление млади мъже, един от спасителите се обадил на тел. 112 и на място дошли представители на общинска полиция. Община Бургас поиска воден спасител само за..

публикувано на 05.07.24 в 18:12

Над 20 огнеборци гасят пожар над бургаския квартал Банево /ОБНОВЕНА/

Пожарът над квартал Банево се разраства и малко след 16 часа навлезе в горски масиви в посока на село Миролюбово, съобщи за БНР Бургас ст. комисар Николай Николаев, директор на пожарната служба.  С огнената стихия се борят над 20 огнеборци със седем противопожарни автомобила, както и още  два екипа от Държавно горско стопанство Бургас, три..

обновено на 05.07.24 в 16:55

ТИР удари автобус на градския транспорт в Бургас

ТИР е ударил автобус на градския транспорт в Бургас на бул. "Тодор Александров", съобщи за БНР Бургас управителят на "Бургасбус" инж. Петко Драгнев.Камионът е излязъл  от ул. "Вая". Първоначално е спрял на знак стоп. След това обаче е тръгнал и навлязъл в кръстовището, където е ударил автобуса, който се е движил по линия Б1.  Няма пострадали пътници,..

публикувано на 05.07.24 в 16:04

Бургаската полиция показа техника и оборудване в Морската градина

Термокамери, с които работят граничните полицаи, оръжия на специалните полицейски звена и оборудване на криминалистите бяха част от техниката, която разгледаха бургазлии и гостите на града в Морската градина. На щандове всички структури на бургаската полиция представиха дейността си по повод своя професионален празник. В традиционната вече за..

публикувано на 05.07.24 в 14:56

Момче е в болница след инцидент с мотопед в Слънчев бряг

17-годишно момче е в болница след инцидент в Слънчев бряг. Случаят е от снощи, малко преди полунощ.  По неустановени до момента причини възниква катастрофа между мотопед, управляван от 42-годишен мъж от Несебър, движещ се в посока центъра на Слънчев бряг и пресичащото пътното платно момче, което е от сунгурларското село Чубра.  Пешеходецът е със..

публикувано на 05.07.24 в 09:15

Поне 10 нови автомобила очакват ямболските пътни полицаи

Над 10 нови автомобила очаква да получи Регионалната дирекция на МВР в Ямбол, повечето от тях са предназначени за "Пътната полиция". Автомобилният парк на дирекцията се нуждае от цялостна подмяна, посочи директорът на ямболската полиция старши комисар Иван Русев: " Автомобилите, с които основно разполагаме, са от порядъка на 20-годишна възраст,..

публикувано на 04.07.24 в 14:48

Министерски награди за трима сливенски полицаи

106 полицаи и служители от Областната дирекция на МВР-Сливен бяха отличени по случай професионалния празник и 145 години от създаването на Министерство на вътрешните работи. Наградите са от министъра на вътрешните работи, главния секретар на МВР и преките ръководители на служителите. Тържествената церемония се състоя на площад "Хаджи Димитър".  Трима..

публикувано на 04.07.24 в 14:40