Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Срещу треньорката по гимнастика Елена Симеонова сигнализирали още през март

Родители от Бургас са подали жалба срещу поведението на треньорката по художествена гимнастика Елена Симеонова. Припомняме, че тя бе заснета как дърпа ушите на своя състезателка и я обижда. Родителите, чийто деца са в друг клуб, но тренират в същата зала, са сигнализирали федерацията още през месец март за поведението на Симеонова, но не са получили отговор, каза за Радио Бургас един от тях Бисер Бойчев

„Удари, дърпане за ушите… Аз, лично, моята съпруга и други родители са били свидетели. Друг родител пък е пуснал жалба до Общината, оттам взеха уж някакви мерки, да сложат камера, която да записва, но колко записва… Там не може да се чуе изобщо какво се говори. Явно никой не иска да вземе отношение този проблем да бъде разрешен“

Вулгарният език, който слушат нашите деца от Елена Симеонова, също е ежедневие, казва Бисер Бойчев.

Ще ви припомним, че от федерацията, в лицето на нейния председател Илиана Раева останаха, едва ли не, изненадани от този случай.

Районната прокуратура трябва да излезе с решение дали ще търси и наказателна отговорност на треньорката.

Интервю с Бисер Бойчев можете да чуете в прикачения файл.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

4 години и 8 месеца затвор за шофьора, причинил смъртта на Ванча Байлова и Тодор Тодоров

И Върховният касационен съд потвърди присъдата от 4 години и 8 месеца „лишаване от свобода“ на водача на автобус Камен Филипов, предизвикал тежка катастрофа с две жертви на входа на Бургас през февруари  2020 г. Тогава загинаха кметският наместник на с. Присад Ванча Байлова и 22-годишният Тодор Тодоров. Кметският наместник на с. Присад Ванча..

публикувано на 12.06.24 в 15:32

Увеличиха присъдата на мъжа забил нож в главата на младо момиче

От 8 на 12 години „лишаване от свобода“ увеличиха присъдата на Кирил Петров, който е признат за виновен, че е направил опит да убие младо момиче. С нож той нанесъл множество удари по лицето и тялото му. Случаят е от март 2022 година.  21-годишният Кирил, обвинен, че забил нож в главата на младо момиче, остава в ареста До престъплението се..

публикувано на 12.06.24 в 10:45

Контрабандно златно за над 80 000 лв задържаха на МП Лесово

Контрабандни златни накити на стойност над 80 000 лева откриха митническите служители на Митнически пункт Лесово в лек автомобил, влизащ в страната от Турция. Проверката е извършена в рамките на съвместната операция по противодействие на контрабандата, с участието на екипи от Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната..

публикувано на 12.06.24 в 10:19

Украинец се блъсна в бетонна ограда до пристанището в Свети Влас

В Районното управление в Несебър е получен сигнал за самостоятелен пътен инцидент, възникнал на служебния паркинг преди входа за пристанище „Марина Диневи" в Свети Влас. Установено е, че при паркиране е самокастрофирал в бетонна ограда на пешеходна алея автомобил, който е управляван от 64-годишен украински гражданин, продължително пребиваващ в Свети..

публикувано на 12.06.24 в 09:41

Отново не тръгна делото срещу Даниел Хъл

Нов отвод на съдебния състав на Районния съд в Сливен стана причина отново да не се даде ход на делото срещу британския пастор Даниел Хъл, обвинен в педофилия и блудствени действия с 14 деца от кв. „Надежда“ в Сливен . Преди заседанието съдът ограничи работата на медиите и ограничи достъпа до съдебната зала.  Тръгва делото срещу британския..

публикувано на 12.06.24 в 08:49

Тръгва делото срещу британския пастор, обвинен в блудство с 14 деца в Сливен

В Районен съд Сливен днес следобед се очаква да тръгне разпоредителното дело срещу британския пастор Даниел Хъл, обвинен в педофилия и блудство с 14 деца от квартал „Надежда“. През месец май делото не тръгна заради забавяне на документи по редовното му призоваването от затвора в Бургас, където той е задържан с постоянна мярка.  На заседанието на..

публикувано на 11.06.24 в 12:39

Турист е с опасност за живота след паднане от тераса на хотел в Равда

44-годишен английски турист е паднал през терасата на хотел в село Равда. Случаят е от 10 юни, около 03:40 часа.  Установено е, че мъжът е пристигнал със семейството си в България на 27 май. По данни на 38-годишната му съпруга, двамата вечеряли на терасата на хотелската си стая, разположена на третия етаж. След това тя е влязла в помещението, за да..

обновено на 11.06.24 в 11:16