Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арестуваха за хулиганство чужденец на ГКПП "Лесово"

Полицаи от Елхово задържаха 56-годишен чужд гражданин за хулиганство.. В района на ГКПП – Лесово, при извършване на полицейска проверка мъжът извършил действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като действията са извършени спрямо полицейски органи изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано незабавно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Съдът отново не даде ход на делото за бащинство на Велико Минков

Бургаският окръжен съд за пореден път не даде ход на делото за бащинство на Велико Минков. Съдът пусна под домашен арест обвинената в убийство Габриела Славова-Пеева Според ДНК анализ, той е биологичен баща на едно от децата на Габриела Славова, която е обвинена за убийството на Пейо Пеев през януари в София. В края на април тя беше..

обновено на 18.06.24 в 12:13

Мъж е с опасност за живота след инцидент с електрическа тротинетка

32-годишен мъж пострада при инцидент с електрическа тротинетка, съобщават от полицията. Той се е движел по ул. „Жечка Карамфилова“ в бургаския квартал „Рудник“. Поради движение с несъобразена с релефа на местността и състоянието на пътя скорост, той влязъл в дупка на пътното платно. Мъжът паднал на земята и си ударил главата. Той е с хематом на..

публикувано на 18.06.24 в 09:16

В Сливен заловиха шофьор, карал с 3,17 промила алкохол

Полицията в Сливен залови водач с 3,17 промила алкохол зад волана. Пак в Сливен шофьор избяга от местопроизшествие с велосипедист. Други двама са заловени да шофират след употреба на наркотици.  Водачът с 3,17 промила алкохол е заловен да управлява пиян от екип на група „Патрулно-постова дейност“ снощи около 22.30 часа на улица „Асеновско дефиле“ в..

публикувано на 17.06.24 в 13:52

Гледат мярката на украинец, обвинен в крупна кражба от жилище в Бургас

Искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ е внесена спрямо украински гражданин, обвинен в крупна кражба. Отнети са  сумите от 4000 лева, 4500 евро, златни накити, 4 мъжки часовници и колекционерско уиски. Кражбата е осъществена на 14.06.2024 година от жилище в Бургас.  Мъжът е обвинен и за това, че противозаконно държал..

публикувано на 17.06.24 в 13:36

Над 20 000 стоки "менте" задържаха на МП Лесово

Митническите служители на Митнически пункт Лесово задържаха 20 417 текстилни изделия, чанти и маратонки с обозначения на световни марки при две отделни проверки на товарни автомобили, влизащи в страната от Турция. Товарните композиции са превозвали стоки от Турция за Сърбия през България. Товарната композиция е управлявана от сръбски гражданин...

публикувано на 17.06.24 в 10:45
Снимката е илюстративна, архив

Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Бургас-Варна

24-годишен мъж от Елхово е настанен в реанимация с опасност за живота след самостоятелна катастрофа.  Случаят е от съботния ден, около 21:50 часа на пътя Бургас - Поморие - Варна.  Мъжът, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, при навлизане в ляв завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътна нива...

публикувано на 17.06.24 в 08:39

Двама удавници по Южното Черноморие през уикенда

40-годишна жена от Сливен се е удавила на южния плаж в Китен, съобщават от полицията. Сигналът за тялото е подаден на 15 юни около 12:40 часа в Районно управление - Приморско. Жената е открита в неохраняемата зона на южния плаж на Китен /на около 100 м. от р. Караагач/. Тялото е откарано за аутопсия в държавната болница в Бургас. Тялото на..

публикувано на 17.06.24 в 08:15