Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поморийци застават срещу "Марица" - Пловдив

След тежките 120 минути за Купата на България срещу „Етър“ Велико Търново, днес  отборът на ФУТБОЛЕН КЛУБ „Поморие“ се изправя срещу „Марица“ Пловдив. Старши треньорът Малин Орачев няма проблем с контузени състезатели и вече е определил групата за мача.

Срещата ще се играе от 17.00 часа на стадион „Коматево“ в Пловдив.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Първото издание на плувен маратон „Царево“ ще се състои на 13 юли

Горещ спортен уикенд очаква туристи и местни в Царево през юли. Първото издание на плувен маратон „Царево“ ще се състои на 13 юли, съобщиха от общината. Мястото е пристанище „Мичурин“. Плувният маратон е ще е част от събитието „Царево спортува“, което ще се проведе между 12 и 14 юли. Спортният уикенд предвижда и много..

публикувано на 13.06.24 в 15:25

Кметът Димитър Николов награди шестима бургаски спортисти

Кметът Димитър Николов награди шестима бургаски спортисти за постигнатите успехи по време на участията им в международни състезания. „Гордея се с вашите успехи и високо ценим усилията и труда, които влагате. Вие носите гордост и чест за нашия град. Ще се стремим да ви помагаме и подкрепяме и в тренировките и в участието на големи национални и световни..

публикувано на 13.06.24 в 15:23

17-годишната Пламена от Бургас е двукратен световен шампион по брейк танци

Пламена Георгиева от Бургас се превърна в двукратен шампион по брейк танци в категорията девойки до 18 години. На Световното първенство в Любляна, тя надигра своите съпернички, които са били над 60. Пламена, с псевдоним Fire Bird , е част от „Black Style Squad“, които от години са водещи брейк танцьори в Бургас и региона. На тях им..

обновено на 13.06.24 в 13:07

„Ченгене Скеле“ бе домакин на крос триатлона „Лъвско сърце"

Културно-туристическият комплекс „Ченгене Скеле“ бе домакин на едно от най-мащабните спортни събития в България. За четвърта поредна година в парк „Росенец“ се състезаваха над 600 триатлонисти от страната и чужбина, които премериха сили в Олимпийския крос триатлон „Лъвско сърце”.  Триатлонът се организира от Сдружение ,,Лъвско сърце’’, в партньорство със..

публикувано на 12.06.24 в 11:59

Сувенирна топка на Христо Стоичков ще бъде разиграна на благотворителен търг в Бургас

22 отбора от пет държави ще се включат на 14 и 15 юни в Спортен комплекс "Славейков" в традиционния благотворителен турнир по футбол, в подкрепа на децата на загинали служители на МВР. Турнирът е част от спортния календар на Община Бургас и Международната полицейска асоциация (ИПА). Международното участие включва два отбора от Румъния, и по един от..

публикувано на 11.06.24 в 10:41

Хандбалният отбор на ОУ „Елин Пелин“ е национален шампион при момчета 5. – 7. клас

Отборът на бургаското училище OУ „Елин Пелин“ стана шампион във финалния етап на Ученическите игри по хандбал 5. – 7. клас в град Кубрат. Момчетата с ръководител Ваня Чекичева се класираха първи в надпреварата след много трудни и оспорвани мачове. Те заслужено спечелиха първото място, побеждавайки на финала отбора на СУ „Христо Ботев“ - гр. Кубрат. На..

публикувано на 10.06.24 в 13:17

Бургаски състезатели по спортна акробатика със злато на Държавно първенство

Младите таланти на Бургас по спортна акробатика от СКА "Акро-Джъмп" спечелиха 1-во и 2-ро място отборно на Държавното републиканско първенство за 2024 г. Момичетата станаха първи на отборното - Антоанета Бурделова, Константина Танева, Пресияна Янева, Лора Богданова и Крисия Станкова, а втори момчетата Йоан Карталов и Борис Братоев. Антоанета Бурделова..

публикувано на 10.06.24 в 13:12