Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жена пострада при инцидент с градския автобус

Снимка: БНР-Бургас

Жена пострада при инцидент с автобус на градския транспорт в Бургас.

По информация на превозвача, пред транспортното средство са се движели два автомобила, закачени на теглич. Те са спрели рязко, което е наложило идентично спиране и на автобуса. Пътничка от него е ударила рамото си в металните лостове.

Тя е откарана в болница, за уточняване на състоянието й, на място има полиция, движението в едно от платната на ул. "Булаир" е отцепено в района на библиотеката.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Надграждат системата за видеонаблюдение в Царево

Надграждат системата за видеонаблюдение в Царево, съобщават от пресцентъра на Общината. Това подобрение има за цел да обхване ключови възлови точки в района. Така ще се осигури по-безопасна среда за жителите и гостите на града. Модернизираната система вече включва камери на входовете и изходите на града, градските спортни съоръжения, паркове,..

публикувано на 28.10.24 в 13:43

Димитър Главчев: Служебното правителство се справи с купения вот

Премиерът Димитър Главчев обяви, че служебното правителство се е справило с купения вот. Това той обяви на полигона Ново село по време на учебно-щабни демонстрации на Многонационалната бойна група, с рамкова държава Италия. Като пример за справянето с купения вот той даде пример с увеличения брой проверки на избирателните машини.  Служебният премиер..

публикувано на 28.10.24 в 12:00

64-годишен айтозлия почина от нараняванията си след спречкване

64-годишен айтозлия е открит на улицата в безпомощно състояние. От полицията установили, че той е пострадал след спречкване с 45-годишен мъж от Сливен. От Окръжната прокуратура в Бургас уточняват, че обвиняемият и пострадалият са се познавали. Между тях е възникнал конфликт, довел до смъртта на по-възрастния мъж. Причина за смъртта са множество..

публикувано на 28.10.24 в 09:54

ИАРА извади близо 900 метрови мрежи от езерото "Вая"

След подаден сигнал на спешен телефон 112 екипи от ИАРА - Бургас извърши проверка на езерото "Вая". Инспекторите намериха две нерегламентирано поставени мрежи с обща дължина 200 метра. В тях е имало 50 кг риба от вида "сребриста каракуда". Агенцията дари рибата за изхранване на животните в Зоопарк Бургас. В предходните дни беше извършена..

публикувано на 25.10.24 в 14:09

Адвокати от Бургас протестираха срещу избора на главен прокурор

Адвокати излязоха на протест пред Съдебната палата в Бургас в знак на несъгласие с нелегитимната, според тях, процедура по избор на нов главен прокурор. Те смятат, че тя трябва да се прекрати и нов Висш съдебен съвет излъчи авторитетна и политически независима личност.  Това бе общата позиция, която събра в 12,30 часа днес десетки адвокати от..

публикувано на 25.10.24 в 14:04

До 2 месеца: ВКС с решение за опита за убийство на таксиметров шофьор

Върховният касационен съд ще се произнесе в двумесечен срок по делото за въоръжения грабеж и опита за убийство на таксиметровия шофьор от Ямбол Апостол Вълчев. Преди 7 години той беше прострелян с незаконно оръжие от 2 момчета - на 18 и 14 години. Днес на делото се яви само един от двамата обвиняеми - Симеон Димитров. По същото време, с искане за..

публикувано на 25.10.24 в 13:38

Таксиметрови шофьори отказват курсове до определени квартали на Бургас от страх от посегателства

Таксиметрови шофьори  протестираха пред Съдебната палата в Бургас. Те се присъединиха към колегите си от страната, които настояват за справедливи присъди на двама души, които преди 7 години извършиха въоръжен грабеж и опит за убийство на  Апостол Вълчев край село Дражево. Делото за нападението над таксиметровия шофьор се  проточи и днес се гледа..

публикувано на 25.10.24 в 12:50