Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Jeremy? и Филип Аврамов сред изпълнителите на Джулай морнинг в Бургас

| обновено на 28.06.19 в 12:58

Десет банди ще участват тази година в осмото издание на фестивала Джулай морнинг в края на седмицата. По традиция първото юлско утрото ще бъде посрещнато на Централния плаж, посочва един от организаторите на събитието Марияна Добрева:

„Много сме щастливи, че "Jeremy?" ще ни гостуват, набрала много популярност банда, която ще ни представи нови песни. "SEVI" за първи път ще се качат на сцената на Джулай морнинг. 
"REWIND" е един проект на Владо Михайлов, актьор, музикант, текстописец, неговата съпруга Миша от "Силует" и Мишо Шишков. Те са страхотни и свежи. 
"SAINT ELECTRICS" едно невероятно трио.
Актьорът Филип Аврамов ще ни гостува с неговата банда "Джинджифил".
На сцената ще се качи и Георги Мархолев със специален гост певицата Амалия. Те ще свирят по изгрев слънце."

12 часов музикален маратон обещават организаторите на Джулай морнинг в Бургас. 

И този път Община Бургас се е погрижила да достави на място дърва за огрев за всеки меломан, който желае да направи престоя си на плажа максимално приятен.

За безопасността на всички присъстващи на плажа ще има спасители, охрана, медицинско лице и полицейско наблюдение, но въпреки това организаторите апелират да бъдете внимателни както към себе си, така и към околните.

Летният рок фестивал "Джулай морнинг" в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група "Силует" - Марияна Добрева.


Програма 
July Morning 2019 
30 юни - 1 юли

18:00 - FIRE ROCK

18:45 - FENIX

19:40 - RED LIGHT DISTRICT PROJECT

20:40 - REWIND

21:45 - SILUET

22:50 - ФИЛИП АВРАМОВ

00:00 - JEREMY

01:15 - SAINT ELECTRICS

02:15 - SEVI

03:30 - SALTFIELD





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Клавирно трио представя Шарвенка и Брамс в Созопол

Камерен концерт ще предложи на почитателите на класическа музика галерия и културен център "Арт СОЛ" в Созопол. На 22 юни от 19 часа, клавирното трио ще представи специална програма за ценители. На сцената ще се качат:  Рада Чомакова (пиано), Лидия Радионова - Кантарджиева (цигулка), Магдалена Далчева (виолончело).  Те ще изпълнят..

публикувано на 11.06.24 в 17:03

Две приказки представя днес "Талантино"

След спечелените пет награди от 26-тия Национален театрален фестивал на любителските театри в Каварна, бургаската школа „Талантино“ тази вечер ще представи премиерата на две приказки. Те са на подготвителната и юношеската школа и ще се играят на сцената на Военния клуб от 19:00 часа, обясни Петър Хубеков: „Двете приказки са на Карел Чапек - „Ламята..

публикувано на 11.06.24 в 16:10

Бургаския куклен театър вече със спектакли в експоцентър "Флора"

Бургаският куклен театър ще открие днес лятната си програма „Дни на куклите“ в експоцентър „Флора“.Представленията ще са четири пъти в седмицата, с едно повече от миналото лято. Всеки вторник, четвъртък, събота и неделя от 18.30 ч пред жителите и гостите на Бургас куклените артисти ще изнасят представления от своя детски репертоар, ще има и спектакли..

публикувано на 11.06.24 в 09:30

Представят книга и филм по повод 85 години от рождението на Любен Петков

Да си спомним за Любен Петков по повод неговия 85-и рожден ден с филма  „Ние сме болката“  и книгата  „Недоказани убийства“ канят организаторите на събитието в бургаската библиотека "Пейо Яворов" днес от 19 часа.  Филмът и книгата се свързаха през годините по един необясним, но всъщност логичен начин, добавят те. Филмът на Боян Папазов – „Ние..

публикувано на 11.06.24 в 09:10

Стефан Диомов: Мюзикълът "Здравей! Как си, приятелю?" е намигване към Бургас

Мюзикълът „Здравей! Как си, приятелю?“ е едно намигване към Бургас. Това каза композиторът Стефан Диомов за спектакъла на музикалния театър в София, който включва 23 емблематични негови песни. След шест пълни салона в столицата, над сто души изпълнители, хор и оркестър излизат на сцената на Летния театър на 20-ти юни от 20.00 часа.  "Човек и..

публикувано на 10.06.24 в 13:53

5 награди за "Талантино" в Каварна

С общо пет награди се завърнаха актьорите от „Талантино“ от XXVI-ия Национален театрален фестивал на любителските театри с международно участие „Каварна 2024“, който се проведе от 2-ри до 7-ми юни. На престижния форум бяха представени общо 24 спектакъла (от 38 заявили желание за участие) от любителски театрални състави от цялата страна. Тази..

публикувано на 10.06.24 в 13:21

Започва фестивалът "Хоро край лазурния бряг"

Деветото издание на фолклорния фестивал "Хоро край лазурния бряг" започва този следобед на площад "Тройката" в Бургас. Началото му ще бъде поставено в 16 часа с дефиле на фолклорни състави, които ще преминат от пл. "Атанас Сиреков" по ул. "Александровска" до пл. "Тройката". Официалното откриване и началото на концертната част започват половин час..

публикувано на 08.06.24 в 13:40