Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нефтохимик се изправя днес срещу Септември (София)

Снимка: БТА

Група от 19 футболисти определи старши-треньорът на Нефтохимик Диян Петков за мача от 7-ия кръг на Втора професионална лига, срещу Септември (София).

Двубоят е днес от 20:00 ч., на стадион Арена Созопол.

Днес сутринта тимът проведе последното си занятие, преди срещата, на трена в спортен център „Изгрев“. В него се включиха всички футболисти, с изключение на Михаил Георгиев, който е с травма на коляното и няма да помогне на отбора в днешния мач.

Ето и цялата група на „шейховете“:

Николай Костов, Цветомир Цонков, Йолиян Милков, Кристиян Мирославов, Боримир Карамфилов, Цветан Чахов, Атанас Ташолов, Цветан Филипов, Диян Молдованов, Иван Цачев, Живко Петков, Павел Здравков, Джунейт Али, Галин Димов, Мирослав Радев, Иван Колев, Пламен Тенев, Росен Андонов, Радослав Апостолов




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Матей Казийски и Ивет Горанова в спортния уикенд на Бургас (ВИДЕО)

Волейболната звезда Матей Казийски откри ново спортно съоръжение на Северния плаж в Бургас. Той направи демонстративен гейм по плажен волейбол, както и обучителна тренировка с деца. Волейболистът заяви: "Това преди всичко е едно страхотно съоръжение, което ще помогне за развитието на спорта в Бургас и се надявам да бъде като пример за други градове да..

публикувано на 01.06.24 в 11:30

Северният плаж в Бургас с модерна зона за спортове на открито

В Бургас днес официално ще бъде открито съоръжението за спорт BEACH ARENA. То се намира след Северния плаж, до паркинга и алеята към Солниците. Тук ще могат да се практикуват през целия летен сезон плажни спортове. Зоната разполага с 3 корта за плажен волейбол, 4 корта за плажен тенис, игрище за плажен футбол/ръгби. Сред удобствата са..

обновено на 01.06.24 в 08:51

Бургаският отбор по подводен риболов замина за Турция за Евро-Африканско първенство

Националният отбор на България по подводен риболов замина за Ердек, Турция, в чиято акватория от 31 май до 1 юни, ще се проведе 34-то Евро-Африканско първенство.  За титла във водите на Мраморно море ще се борят най-добрите отбори на 17 държави от двата континента. Капитан на отбора на България отново е състезателят на СКПР „Черноморец“ – Бургас,..

публикувано на 30.05.24 в 11:25
Ивет Горанова

Олимпийската шампионка Ивет Горанова се присъединява към спортния уикенд в Бургас

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова ще бъде официален гост на предстоящия бургаски тематичен FUN & SUN уикенд, посветен на децата и спортните активности. В 10.30 часа на 1 юни ще я видим в откритата тревна площ край експоцентър „Флора“. Тогава ще е официалното откриване на поредица от демонстрации, в които ще участват спортни клубове от града...

публикувано на 29.05.24 в 16:39

Баскетболистите на "Черноморец" надиграха "Спартак"

Баскетболният „Черноморец“ се пребори за бронза в родното първенство. В зала „Бойчо Брънзов“ бургазлии надвиха плевенския „Спартак“ в трети решителен мач от серията за 3-4 място. Срещата завърши при резултат 87:72 за домакините. В края на сезона „Черноморец“ страдаше от липсата на основни играчи, сполетяни от контузии, но тимът записа под..

публикувано на 28.05.24 в 10:32

Яхт клуб "Черноморец" спечелиха медали на регата в Балчик

От 24 до 26 май в Балчик се проведе традиционната регата "24 май ", която е валидна за определяне на националните отбори по ветроходство на България.  При тежки метеорологични условия - силен и поривист вятър, се проведоха 8 гонки .  Най-малките състезатели на Яхт клуб "Черноморец" Бургас спечелиха няколко медала. Анна Кононова в третото..

публикувано на 27.05.24 в 08:32

Нефтохимик е шампионът на АОГ Бургас

Футболният „Нефтохимик“ спечели последния си мач в АОГ Бургас срещу Ропотамо с 2-1 снощи и завърши първенството с шампионската титла. "Зелените" доминираха през целия мач, но двата гола паднаха едва пред второто полувреме. Точни бяха Пламен Николов и Алекс Попов. Гостите отбелязаха от дузпа в последните минути на мача. По време на награждаването..

публикувано на 26.05.24 в 08:16