Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Събитие за артисти и DJ организират безплатно в Бургас

Снимка: pxhere.com

Първият по рода си WORKSHOP - форум “Как да бъдеш aртист, DJ и продуцент през 2020г. част:1” ще се проведе днес в гр. Бургас от 18:00 часа в офиса на ул. "Фердинандова" 2А, ет.2 .
Специални лектори на форума ще бъдат DJ Steven/Metropolis. В рамките на няколко часа, той ще хвърли светлина върху някои тънкости в това как да изградим идентичност и разпознаваемост като артист,  DJ и продуцент. На събитието ще присъства  и DJ Pancho. Той ще сподели съвети, опит и трикове как да бъдете успешни и уважавани продуценти през 2020г.
„Професията DJ е цяло изкуство, трябва да имаш въображение и много позитивна енергия. Вярвам, че ние като професионалисти в бранша е време да покажем уменията си на по-младото поколение. Един опит, който да предадем напред” споделя организатора на събитието Димитър Димитров, известен като DJ Double D.
Мероприятието е безплатно и е необходимо само предварително записване на email: pr@mg2007.eu.
След лекцията всички участници ще имат възможността да зададат въпроси и да присъстват безплатно на събитието в клуб, на което ще видят практически как се случва всичко с лекторите и други DJ гости.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Стефан Диомов: Мюзикълът "Здравей! Как си, приятелю?" е намигване към Бургас

Мюзикълът „Здравей! Как си, приятелю?“ е едно намигване към Бургас. Това каза композиторът Стефан Диомов за спектакъла на музикалния театър в София, който включва 23 емблематични негови песни. След шест пълни салона в столицата, над сто души изпълнители, хор и оркестър излизат на сцената на Летния театър на 20-ти юни от 20.00 часа.  "Човек и..

публикувано на 10.06.24 в 13:53

5 награди за "Талантино" в Каварна

С общо пет награди се завърнаха актьорите от „Талантино“ от XXVI-ия Национален театрален фестивал на любителските театри с международно участие „Каварна 2024“, който се проведе от 2-ри до 7-ми юни. На престижния форум бяха представени общо 24 спектакъла (от 38 заявили желание за участие) от любителски театрални състави от цялата страна. Тази..

публикувано на 10.06.24 в 13:21

Започва фестивалът "Хоро край лазурния бряг"

Деветото издание на фолклорния фестивал "Хоро край лазурния бряг" започва този следобед на площад "Тройката" в Бургас. Началото му ще бъде поставено в 16 часа с дефиле на фолклорни състави, които ще преминат от пл. "Атанас Сиреков" по ул. "Александровска" до пл. "Тройката". Официалното откриване и началото на концертната част започват половин час..

публикувано на 08.06.24 в 13:40

Фестивалът „Джазче“ ще се проведе в Лозенец

Фестивалът „Джазче“ в Лозенец ще се проведе на 21 и 22 юни, съобщават от Община Царево.  Програмата в първата вечер започва на основната сцена до Морския Парк с концерт на група Акага и джаз сет на DJ NAMURO.  Втората вечер продължава с концерт на Деси Андонова. Непосредствено след фестивала започва още една арт инициатива на кметството и..

публикувано на 07.06.24 в 15:10

Фестивал на черноморските литератури в Бургас (ВИДЕО)

Бургас е домакин до 9 юни на първото издание на Черноморски международен литературен фестивал. Събитието е под егидата на Община Бургас. Професионалната програма се провежда в Центъра за съвременно изкуство с библиотека. Над 50 писатели, издатели, преводачи, литературни агенти от Турция, Грузия, Украйна, Румъния и България гостуват в..

публикувано на 07.06.24 в 13:53

Новоизгряващи групи можем да чуем на "Отворен фестивал Бургас" в НХК

„Отворен фестивал Бургас“ ще се проведе на 8 юни (събота) в двора на Културен дом НХК от 18:00 часа. Тазгодишното издание на "Отворен фестивал Бургас$ също е насочено към любителите на музикалното и визуално изкуство.  На входа посетителите ще открият фотоизложба и базар за приложни изкуства от бургаски артисти, давайки възможност за среща с някои от..

публикувано на 07.06.24 в 12:40

Бургаският куклен театър с 4 представления на седмица на Флората през това лято

Бургаският куклен театър се мести от следващата седмица в експоцентър „Флора“. Тази събота и неделя, на 8 и 9 юни програма „Уикенди“ ще продължи на сцената на Куклен театър – Бургас от 11 ч. с представлението „ Искам да стана голям“. След тези дати програмата ще продължи през есента. В лятна ваканция излизат и програмите „Сряда вечер“ и..

обновено на 07.06.24 в 11:32