Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

6 банди свирят на Джулай морнинг в Бургас

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели ще организират събитието на обичайното място - със сцена от лявата страна на Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Музикалната част ще започне в 20 часа. Тази година са ангажирани 6 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група „Силует“.

Ето и имената на групите, които ще чуем на бургаския Джулай:

20.00 ч. – BILLY TALENT TRIBUTE

21.00 ч. – AIRBAG

22.00 ч. – ACOUSTIC POINT

23.00 ч. – ОСТАВА

00.30 – REWIND

01.30 – MR.VAGABOND

Живата музика приключва в 03.00 на 1 юли. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Есенни събития в Етно кафене и музей

Етно кафене и музей е подготвило програма с различни събития през октомври. Поредното издание на „Есенна Етно Палитра“ се завръща след броени дни с вълнуващи концерти и арт работилници, съобщи Общината. Първото събитие в двора на Етнографския музей е с дата 18 октомври, а началният час е 17.00 часа. На сцената ще се изявят талантите от арт център..

публикувано на 04.10.24 в 17:35
Морска гара Бургас

Конкурсът „Морето не е за една ваканция“ е до 14 октомври

За поредна година един от най-мащабните конкурси в страната - "Морето не е за една ваканция",  събира таланти от страната в две направления - изобразително изкуство и фотография. Крайният срок за участие е 14 октомври, напомнят от Община Бургас.  Всички творби следва да се изпращат на адреса на Центъра: град Бургас, улица "Райна Княгиня" № 11...

публикувано на 04.10.24 в 15:27

Георги Тошев представя документалния филм "Цветана Манева. През времето" в Бургас

Прожекция на документалния филм "Цветана Манева. През времето" предстои днес в програмата на фестивала на изкуствата Порт Прим Арт Фест. Режисьор е Ема Константинова, продуцент и сценарист Георги Тошев, оператор Николай Барулов.  Лентата показва Цветана Манева, днес –когато е изминала 80 години от житейския си път, след над 120 роли в театъра,..

публикувано на 04.10.24 в 11:29

Късометражно кино гостува отново на Порт Прим Арт Фест

Филми, част от селекцията на тазгодишното десето издание на Международен фестивал за късометражно кино "Карантината" ще бъдат представени по време на Порт Прим Арт Фест.  Лентите са в различни жанрове, създадени са от автори от цял свят и имат български субтитри. Входът за прожекциите е напълно безплатен и всички са добре дошли. Куратор на..

публикувано на 04.10.24 в 09:10

Изтъкнати японски музиканти са солисти на симфоничния концерт днес

Предстои официалното откриване на новия Сезон 2024/ 2025 на Държавна опера - Бургас. Днес  от 19 часа в залата на Операта маестро Деян Павлов  ще застане за диригентския пулт на симфоничния концерт с гост‐солисти от Япония: Кийоко Сакаи – пиано, Кожи Оказаки – фагот и Етцуко Оказаки – пиано.  Тримата музиканти са професори в "Мусашино"..

обновено на 04.10.24 в 08:56

Представят "Една испанска пиеса" в Дома на НХК

Спектакълът "Една испанска пиеса" на Малък градски театър „Зад канала“ е част от фестивала на изкуствата Порт Прим Арт Фест.  Пиесата е на Ясмина Реза, режисьор е Бина Харалампиева, а в ролите са Владимир Пенев, Мария Каварджикова, Светлана Янчева, Василена Атанасова и Малин Кръстев.  Отзивите за творбата са блестящи, като сред определенията са..

публикувано на 03.10.24 в 18:00

Вечер на преводача "От Цеца до Цепелин" в дома на писателя

Музикална вечер на преводача, с рецитал на текстове на любими песни предстои на 4-ти октомври в Дома на писателя в Бургас. Събитието е част от програмата на Есенните литературни празници и е озаглавено "От Цеца до Цепелин". Негов идеен двигател е поетесата и преводач Наталия Димитрова, която заедно със своята колежка Елена Петрова са..

публикувано на 03.10.24 в 11:21