Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ето коя е любимата песен на бургазлии в изпълнение на Тони Димитрова

„Шепа пепел, две сълзи“ е любимата песен на бургазлии в изпълнение на Тони Димитрова. Тя получи най-много гласове в класацията на БНР-Бургас, поместена на сайта на медията по повод празника на града. 


Дадохме ви възможност да чуете 10 от най-завладяващите и емоционални песни от репертоара на Тони Димитрова през годините. 

„Шепа пепел, две сълзи“ е по текст на Пейо Пантелеев и музика на Митко Щерев. 


Изненадващо, тоталният хит на звездата „Ах, морето!“ остана на второ място. 


Третата песен, която допълва топ 3, е „За кой ли път?“ 


 В празничната програма Тони Димитрова подреди своите 10 любими бургаски песни като с тях напомни за незабравимите групи, изпълнители и композитори „Домино“, „Тоника“, Пламен Ставрев, Тончо Русев, Стефан Диомов и други, с които Бургас оставя златна следа в популярната българска музика.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ден на отворените врати в общественото радио /ГАЛЕРИЯ/

Традицията продължава! БНР Бургас организира днес Ден на отворените врати!  Поводът е 12-ият рожден ден на медията, която отваря врати официално на 31 май 2012 година.  Дойдоха ни на гости деца, младежи, родители... Най-малкият ни гост бе Момчил, който е само на една седмица. Той, заедно с майка си Мария и по-големият си батко Пламен!..

обновено на 31.05.24 в 16:32

БНР Бургас: Последвайте ни и в TikTok

По случай 12-ия рожден ден на БНР Бургас, екипът ни разширява своя хоризонт и стъпваме на медийната сцена на платформата Тик Ток! Освен деня на отворените врати, който организирахме днес, както и изнесеното ни студио в Поморие след 17 часа, ние решихме да отбележим своя рожден ден с два специални видеоклипа.  Първият разказва историята на радиото от..

обновено на 31.05.24 в 16:08

БНР-Бургас празнува рожден ден в Поморие на 31 май

Лятото идва с 12-тия рожден ден на БНР-Бургас! Навръх празника обществената медия дава старт на лятното си турне. „Нека да е лято!“ ще кажем първо от Поморие. На 31 май ще огласим главната улица от 17 до 19 часа. В открито студио ще говорим с поморийци за туристическия сезон, духа на града и неговите хора.  Наши гости ще са..

обновено на 31.05.24 в 14:32

Ден на отворените врати в БНР-Бургас на 31 май

Традицията продължава! БНР-Бургас отново обявява Ден на отворените врати. Поводът е 12-ият рожден ден на медията на 31 май. Елате да видите как се прави любимото ви радио-очакваме ви на улица „Филип Кутев“ 2 от 10 до 16 часа. Може да разгледате студиата, редакциите на журналистите и да се разходите из уникалната сграда, която е..

обновено на 30.05.24 в 15:46

Писателят Боян Боев пред "Детско царство": Вдъхновяват ме истории, които докосват!

Вдъхновява ме животът и историите, които се случват на всеки един обикновен човек. Има истории, които до такава степен ме докосват, че аз се вдъхновявам да ги разкажа, за да достигнат до по-голяма аудитория. Това сподели в предаването "Детско царство" на 19 май писателят Боян Боев. Той е  автор на книгите "Сайбиевата невеста", "Последна молитва"..

обновено на 19.05.24 в 11:16

От детска градина "Златното ключе", БНР Бургас стартира Маратон на четенето

БНР Бургас започна маратон на четенето сред детските градини и училищата в града. Екипът на обществената медия чете на малчуганите едни от най-интересните сюжети от книжката „Приказни истории с БНР Бургас“ . Нашето издание, в което разказите са създадени от деца за деца.  Днес посетихме Детска градина „Златното ключе“.  Възпитаниците му..

публикувано на 09.04.24 в 17:17

БНР-Бургас събира приказни детски истории за осми път

За осми път БНР-Бургас провокира детското въображение и интерес към четенето на книги и създаването на истории! В Международния ден на детската книга напомняме на деца и родители, че проектът на обществената медия „Приказни истории с БНР Бургас“ е отворен и може да изпращате вашите авторски сюжети.  В конкурса могат да участват деца на възраст от 5 до 18..

обновено на 02.04.24 в 13:45