Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Exclusive actors night събира звездни актьори в Созопол

Едни от най-обичаните български артисти,  популярни музиканти и певци излизат на сцената в Созопол в една звездна актьорска вечер. Зрителите ще видят и много танци, балет, модерно озвучаване и осветление, коментира актрисата Аня Пенчева, която е един от участниците. 

"Това е един формат, в който зрителите ще имат възможност да видят всичко. Ще чуят невероятните песни на Руслан Мъйнов, ще се забавляват с фокусите на Ненчо Илчев, с невероятните танци на Елена. Има смях, музика, има за всекиго по нещо. 

В дългата зима, която ни очаква, ще имат много летни спомени и ще се усмихват спомняйки си за тези два часа, които ще прекарат с тези актьори." 

Участие ще вземат още Мария Сапунджиева, Иво Аръков , Кирил Ефремов, Албена Михова, Евгени Будинов и специалната гост - звезда неповторимият Мариус Куркински. Ще участва и звездата от „Ергенът” Виктор Стоянов.

Представлението е на 29 юли от 20.30ч. в Амфитеатър „Аполония”  в Созопол.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

30-то издание на конкурса "Аз и моят град" предстои в Сливен

Община Сливен, в партньорство с Художествена галерия „Димитър Добрович, организира за тридесети път традиционния конкурс за детска рисунка „Аз и моят град“. Тази година конкурсът се посвещава на 190 години текстилна индустрия. Участниците са разделени в следните възрастови групи: деца до 7 години; І-ІІклас; ІІІ-ІV клас; V-VІ клас; VІІ-VІІІ..

публикувано на 30.09.24 в 14:17

Поетичен диалог с Господ в дебютната стихосбирка на Екатерина Капрова

„Това си е между мен и Господ“ е заглавието на първата стихосбирка на Екатерина Капрова. Тя се появява след две книги с разкази „Роуз вълшебната ми кръстница“ и „Роуз и други вълшебни кръстници“, които критиците определят като „магически реализъм“. Журналист с дългогодишна практика, Капрова в момента отговаря за „Връзките с обществеността“  на..

обновено на 30.09.24 в 14:09
Мария Мутафчиева

Започва осмото издание на Националния поетичен конкурс „Непознати улици“

Националният поетичен конкурс „Непознати улици“ за осма поредна година предизвиква учениците от цялата страна да изпратят свои стихове на свободна тематика. В него могат да участват  пишещи момичета и момчета от VII до XII клас. Началото е поставено през 2012-та, когато излиза стихосбирка на Мария Мутафчиева с нейни ученически стихове...

публикувано на 30.09.24 в 12:30

Представят книгата на Агоп Мелконян "Душата на арменеца" в библиотеката

Последният труд на Агоп Мелконян под заглавие „Душата на арменеца:  Очерци за историята на арменската литература” ще бъде представен в Регионалната библиотеката на Бургас от 18.30 часа. Книгата включва лекциите на известния писател-фантаст, поет, журналист, преводач и преподавател като са представени основните етапи от развитието на..

публикувано на 30.09.24 в 09:41

Започва "Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас"

XIII издание на традиционния национален фестивал „Сребро в косите, песен в душите край морето на Бургас“ ще се проведе днес и утре - 1 октомври, в Културен дом НХК. Всяка година Бургас отбелязва Международния ден на възрастните хора с този мащабен, цветен и усмихнат музикален форум, който дава сцена на състави от пенсионерски клубове и читалища от..

публикувано на 30.09.24 в 09:35

Боксов двубой в "Гласът на България" заради Самуел Мануелян

Бургазлията Самуел Мануелян влезе в новия сезон на "Гласът на България". На кастингите на тъмно  35-годишният певец с китара впечатли звездното жури с изпълнение на Walking in Memphis. Първи се обърна Иван Лечев, а след това и Графа. Двамата дори имитираха боксов двубой пред бургазлията, за да покажат колко много го искат в отбора си. А той им изпълни и..

публикувано на 29.09.24 в 22:24

Център „Алеф” обявява XII-ия Международен литературен ученически конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена”

Център за еврейско-българско сътрудничество „Алеф” дава старт на дванадесетото издание на Международния литературен ученически конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена”. Темата, по която младите автори ще трябва да сътворят своите произведения, е „Ако не бяха те…”. За да участват в конкурса, учениците ще трябва чрез въображението..

публикувано на 27.09.24 в 17:00