Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят кръстовището между улиците "Шейново" и "Г.С. Раковски" до 23 декември

| обновено на 15.12.22 в 08:38

До 23 декември включително ще бъде затворено за движение на автомобили кръстовището между улиците „Шейново“ и  „Г. С. Раковски“, съобщи Община Бургас.

Причината за временното ограничение на движението, което започна на 14 декември е продължаващата реконструкция на ВиК мрежата в Бургас, в този участък.

По публикацията работи: Свобода Атанасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ремонт на зала "Младост" със СПА и фитнес, отвън водна площ и биоградина

Жителите на комплекс "Славейков" първи имаха възможност да видят проекта за ремонт на зала "Младост" и преобразяване на района около нея. Той бе представен с допитване до хората за това кои идеи одобряват и какво те биха предложили, за да бъде по-функционално и полезно за самите тях околното пространство. Залата е вече оградена, а ремонтът й започва..

обновено на 28.09.24 в 14:51
Тихомир Янакиев

Започват основни ремонти на централни улици в Созопол

Кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев подписа споразумения между Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Община Созопол за реализацията на три проекта на обща стойност 1 565 000 лева, съобщиха от пресцентъра на крайморската община. Първият е за изграждане на уличен водопровод и улична канализация в местността Мисари в..

публикувано на 28.09.24 в 12:20

Училище "Петко Росен" отбеляза Европейския ден на спорта

Бургаското Средно училище „Петко Росен“ отбеляза вчера Европейският ден на спорта – 27 септември, с разнообразни активности и специални гости. В сутрешната гимнастика се включиха плувецът рекордьор Цанко Цанков и гимнастичката  Валерия Дочева. Краят на сутрешната част бе отбелязан с право хоро, в което се включиха всички присъстващи. През..

публикувано на 28.09.24 в 12:06

Държавата ще дава близо 500 000 лв. годишно за борба с домашното насилие

Държавата ще предоставя близо половин милион лева годишно за мерки за борба с домашното насилие. Това предвижда националната програма за превенция и защита от домашното насилие до 2026 година. Програмата включва мерки, които трябва да предприемат всички отговорни институции за превенция и защита от домашно насилие.  Предвиждат се няколко мерки -..

публикувано на 28.09.24 в 10:01

Нито един кандидат за управител на медицинския център в Елхово

Нито един кандидат не е подал документи за участие в обявения от община Елхово конкурс за управител на медицинския център в града, затова срокът за кандидатстване е удължен до 18 октомври. Кризата с липсата на медицински кадри в малките  и особено пограничните общини продължава да се задълбочава, показват данните през последните години...

публикувано на 28.09.24 в 08:14

Бургаският мост ще свети в златно в подкрепа на децата с онкохематологични заболявания

Емблематичния бургаски Мост ще бъде осветен в златно три вечери, на 27, 28 и 29 септември в подкрепа на децата с онкохематологични заболявания, съобщиха от Община Бургас.  Септември е международно признатият месец за осведоменост за рака в детска възраст. Годишната възможност да се разкаже на обществото за въздействието на тази коварна болест върху..

публикувано на 27.09.24 в 17:45
Емблематичното място

Пространството „Кораба“ в Поморие – развръзка и идеи

Мястото, известно като „Кораба“ в Поморие, породи напрежение по време на обществено обсъждане, което се проведе в морския град. Изменението на Подробния устройствен план за това емблематично за поморийци пространство е включено в дневния ред на следващата общинска сесия. Тя трябваше да се проведе на 24 септември, но поради здравословни..

публикувано на 27.09.24 в 16:13