Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заловиха в Чирпан румънски шофьор, блъснал кола на жандармерията в Средец

23-годишен румънец блъсна с колата си служебен автомобил на жандармерията в Средец и избяга, без да се подчини на полицейските разпореждания. Инцидентът е от събота вечерта, съобщава ОД на МВР.  

Съвместно с различни полицейски областни дирекции шофьорът е установен и задържан в Районното управление  в Чирпан. 

Предстои принудителното му довеждане в Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.


По публикацията работи: Нина Рангелова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Верижна катастрофа на входа на Бургас

Верижна катастрофа между три автомобила и два микробуса  е станала на входа на Бургас, съобщиха от полицията. Те са се движили в посока от квартал „Ветрен“ към центъра на града. Причината е рязко спиране на едно от превозните средства малко преди кръговото кръстовище.  Няма пострадали, нанесени са само материални щети. Към..

публикувано на 13.06.24 в 15:45

Промени в движението по ул."Княз Борис I " на 16 юни

Снимки на филмова продукция в града променя движението по ул. „Княз Борис I“  на 16.06.24 г. /неделя/. От 06:00 до 07:00 часа тя ще бъде затворена  от  ул. „Генерал Гурко“, в участъка от бул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Христо Ботев“ /подземната улица/, от 07:10 до 08:20 часа - кръстовището ул. „Княз Борис“ с ул. „Шейново“ и от 08:30 часа до 09:45 часа –..

публикувано на 13.06.24 в 15:04

Полицаи подсигуряват нормалния трафик при ремонта на пътя Сарафово - Бургас

Пътна полиция ще подсигурява нормалния трафик по  пътя Бургас – „Сарафово“ в ремонтиращия се участък между пътния възел тип „Тромпет“ на Северния обход до Гробищния парк. Оттам призовават  водачите към съобразяване с полицейските разпореждания, търпение, непредприемане на рискови маневри, както и конфликтни ситуации при преминаване на ремонтиращата се..

публикувано на 13.06.24 в 11:18

Англичанин блъсна с триколка ирландска туристка в Слънчев бряг и избяга

38-годишен английски турист, придвижващ се електрическа триколка в к.к. "Слънчев бряг" е блъснал  63-годишна ирландска туристка, съобщават от полицията. Тя е настанена за лечение в болница в Бургас с фрактура на глезена, без опасност за живота.  След допускане на пътния инцидент, англичанинът напуснал местопроизшествието и не е тестван за..

публикувано на 13.06.24 в 09:55

Осем годишно момиченце е с опасност за живота, след като е блъснато от влекач

Осем годишно момиченце от с. Кръстина е с опасност за живота, след като е блъснато от влекач.  55-годишният шофьор от Бургас се е движил с несъобразена скорост по пътя между селата Винарско – Кръстина, съобщават от полицията. Детето е настанено в бургаска болница с  фрактура на главата.

публикувано на 13.06.24 в 09:46

21-годишен мъж от Камено е задържан за кражбата на инструменти

21-годишен мъж от Камено е задържан за кражбата на инструменти от склад, разположен между селата Братово и Равнец, съобщават от полицията. Отнети са  множество електрически и ръчни инструменти на обща стойност над 4 000 лв. Задържаният направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи.  Работата по цялостно документиране на престъпната..

публикувано на 13.06.24 в 09:39

4 години и 8 месеца затвор за шофьора, причинил смъртта на Ванча Байлова и Тодор Тодоров

И Върховният касационен съд потвърди присъдата от 4 години и 8 месеца „лишаване от свобода“ на водача на автобус Камен Филипов, предизвикал тежка катастрофа с две жертви на входа на Бургас през февруари  2020 г. Тогава загинаха кметският наместник на с. Присад Ванча Байлова и 22-годишният Тодор Тодоров. Кметският наместник на с. Присад Ванча..

публикувано на 12.06.24 в 15:32