Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затварят временно в събота ул. „Конт Андрованти“

Община Бургас съобщава, че от 08:30 до 11:00 часа на 22.07.2023 г. /събота/ ще бъде затворена ул. „Конт Андрованти“ при кръстовището с ул. „Цар Петър“. 

Причината за това е извършването на товаро-разтоварни дейности на машини и съоръжения на ул. „Тракийска“ - до сградата на ТД на НАП Бургас.

По публикацията работи: Десислава Златева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

34-годишен айтозлия е в болница след катастрофа на АМ „Тракия“

34-годишен айтозлия е в болница след катастрофа на АМ „Тракия“ при км. 316 вчера, съобщават от полицията. Товарният му автомобил е ударен от движеща се след него кола, управлявана от 64-годишен мъж от Ямбол. Причината е движение с несъобразена скорост. Пострадалият е с охлузвания по главата, настанен е в ямболската болница. Нанесени са щети по..

публикувано на 05.06.24 в 11:27
Снимката е илюстративна

Задържаха шофьор с 3,40 промила алкохол в Айтос

32-годишен мъж е засечен да шофира с 3,40 промила алкохол в Айтос. Той е спрян за проверка на улица „Славянска“ на обяд вчера, съобщават от полицията.  Тестът му за наркотични вещества отчел положителна проба за канабис и метафетамин. Айтозлията отказал кръвна проба и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобилът му е..

публикувано на 05.06.24 в 08:36

Завърши най-голямото учение на Сухопътни войски "Тракийски воин - 24"

Завърши най-голямото учение на Сухопътни войски "Тракийски воин - 24", което се проведе едновременно на полигоните "Корен" и "Ново село". Силите на Българската армия, Многонационалната бойна група и американски военни от Националната гвардия на Тенеси разиграха отбранителна операция в национален и съюзен формат. Над 2000 военни и около 700 броя бойна и..

публикувано на 05.06.24 в 07:40

Загасиха пожара до гробищния парк на Ямбол

Пожарът, който горя в близост до гробищния парк в Ямбол, е овладян. Три екипа огнеборци повече от два часа гасиха житен блок. По първоначални данни са изгорели над 200 декара с пшеница. Припомняме, че с игналът е получен на тел. 112 малко преди 14.00 часа. Огънят е засегнал терени на две места, като гори и пшеничен блок на ямболска..

обновено на 04.06.24 в 17:00

Трима водачи са засечени да шофират с над 200 на "Тракия" за седмица

През последната седмица в сливенския участък на АМ "Тракия" са засечени от полицейските камерите за скорост трима водачи на леки автомобили да се движат с над 200 километра в час при ограничение от 140 километра в час. При последния случай от преди няколко дни скоростта на засечения автомобил е достигнала 221 километра в час. От КАТ обявиха, че..

публикувано на 04.06.24 в 07:27

Хванаха близо 4 тона рапани, превозвани в обикновен камион

Товарен автомобил е превозвал нерегламентирано 3850 кг пресни рапани, съобщават от ИАРА. Техни инспектори са провели съвместна проверка с Главна дирекция "Гранична Полиция" - Варна и БАБХ-Варна . Превозното средство не е бил специализиран камион за транспортиране на хранителни продукти и не притежавал необходимите документи и разрешителни за..

публикувано на 03.06.24 в 16:05

Автомобил се е движил със скорост над 220 км по АМ"Тракия"

Автомобил, движещ се със скорост от 221 км/ч е бил засечен на автомагистрала „Тракия“ в сливенския участък. Колата се е движила през нощта, а нарушението е заснето от полицията. В момента се издирва водачът на автомобила.  През почивните дни са установени трима водачи да управляват автомобилите си след употреба на алкохол. Положителна проба за алкохол..

публикувано на 03.06.24 в 12:07