Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията се самосезира след видео, с унизително отношение към момиче

стопкадър от видеото
Снимка: интернет
Служители от Четвърто Районно управление на полицията в Бургас са се самосезирали във връзка с видео, публикувано в социалните мрежи. В него се вижда унизително отношение към младо момиче, стоящо на стълбите пред блок в бургаския комплекс “Меден рудник” До по-сериозен бой не се стига, благодарение на намесата на съсед, който вероятно е снимал видеото.

Униформените установили самоличността на двамата участници от кадрите. Те са дали обяснения по образуваната преписка и са подписали протоколи за полицейско предупреждение. 

Предстои докладването на материалите по преписката в Районната прокуратура в Бургас, информират от полицията.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Разпитват 111 свидетели по делото за смъртта на бургаските полицаи

Бургаският окръжен съд даде ход на делото срещу сириеца Омар Аднан, който е обвинен за смъртта на двама полицаи. Случаят е от 25 август 2022г., когато Аднан управляваше автобус с нелегални мигранти, с който блъсна на кръгово кръстовище в Бургас полицейски автомобил, препречил пътя му. Престъплението е квалифицирано в обвинителния акт като умишлено, а..

публикувано на 14.05.24 в 12:51

Задържаха американец, шофирал с 2,98 промила на АМ „Тракия“

Американски гражданин е задържан за шофиране след употреба на алкохол, съобщават от полицията. Той се е движел по АМ „Тракия“ в посока София, когато е катастрофирал в района на 331 км. Американецът е пребиваващ продължително в Бургас. При катастрофата има нанесени само материални щети. Мъжът е тестван за употреба на алкохол, като..

публикувано на 14.05.24 в 09:13
Пастор Даниел Хъл в съда в Сливен

Пореден опит за старт на делото срещу пастора Даниел Хъл в Сливен

Делото срещу обвинения в педофилия британски гражданин и представящ се за евангелски пастор Даниел Хъл е забуксувало на фаза разпоредително и не може да тръгне по същество. Причината е постоянните отводи на съдиите от Районния съд в Сливен. Съдиите по наказателните дела вече са изчерпани. Днес предстои отново разпоредително дело в съда, но то ще..

публикувано на 14.05.24 в 08:25

Започва делото за смъртта на двамата бургаски полицаи, пометени от автобус с мигранти

Разпоредително заседание по делото срещу сирийския гражданин Омар Аднан ще се проведе в Бургаския окръжен съд.  Той е обвинен за смъртта на двама бургаски полицаи, а престъплението е квалифицирано като умишлено. Аднан е шофьорът, който блъсна патрулна полицейска кола на кръстовище в морския град, с автобус превозващ 47 мигранти.  Фаталният инцидент,..

публикувано на 14.05.24 в 08:20
снимката е илюстративна

Заради катастрофирали камиони затвориха пътя Петолъчката - Лозенец

Затворен за движение е пътят Петолъчката- Лозенец заради катастрофа между два тежкотоварни автомобила. Движението се пренасочва през автомагистрала "Тракия". Сигналът за инцидента е постъпил преди 9.00 ч. Леко е пострадал един от шофьорите Настанен е за лечение в ямболската болница. 

публикувано на 13.05.24 в 11:24

Пожар избухна на лодка край "Сарафово"

Пожар горя на лодка, намираща се на сух док в пристанище "Сарафово", съобщават от полицията. Сигналът е получен снощи около 20:50 часа. Лодката е собственост на 63-годишен бургазлия. Вследствие на пожара вътрешната конструкция на лодката е унищожена, като изпепелени са и намиращите се в нея вещи.  О гънят е потушен от един противопожарен..

публикувано на 13.05.24 в 08:22

Пожар е избухнал в автосервиз в Ямбол

Пожар е избухнал в автосервиз в бившето предприятие "Тонзос" в Ямбол. Сигналът е подаден около 15:40 часа днес. Три противопожарни автомобила и екипи огнеборци са в мястото.  Огънят е локализиран, гасенето продължава и към момента. По първоначална информация няма пострадали. Причините за пожара са в процес на изясняване.

публикувано на 12.05.24 в 16:49