Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От Абилити Спа канят на среща с едно различно измерение сред динамиката на забързания ден

платена публикация
3 години Абилити Спа в Бургас

Илия Дамянов, управител на „Абилити Спа“ ни разказва малко повече за „Абилити Спа“ и как му хрумва идеята да създаде СПА център в сърцето на Бургас.

– Здравейте, г-н Дамянов! На първо място, как Ви хрумна идеята за отваряне на СПА център и то точно в Бургас?

На Бургас от доста време му беше необходимо такова място. Градът ни се разраства и решихме да дадем възможност и място на хората, където да релаксират и да се възстановяват пълноценно. От самото създаване на спа центъра наша основна цел е СПА услугите да бъдат достъпни в градска среда. Идеята, че за да се възползваме от пълноценен масаж, разкрасителна процедура или релакс в разнообразие от съоръжения, трябва да пътуваме извън Бургас, е отдавна в миналото. Абилити Спа дава бягство от забързаното ежедневие на стотици бургазлии, за които спа почивката се е превърнала в обикновено ежедневие.


- Доволни ли сте от постигнатите резултати ? Наскоро чествахте 3 години от създаването на спа центъра ?

Честно да Ви кажа, не знам кога минаха 3 години. Сякаш вчера посрещахме първия си клиент, а от тогава през нашия спа център минаха хиляди хора. Изключително благодарен съм на моя екип и нашите партньори за свършената работа през тези 3 години и резултатите, които постигнахме заедно. Абилити Спа се превърна в любимо място за релакс на бургазлии, а и не само. Посещават ни много хора от други градове, както и чуждестранни туристи и всички те се изказват много ласкаво за нас, за което сърдечно им благодарим.

- Какви услуги предлагате и с какво разполага вашия спа център?

Разполагаме с голям вътрешен басейн, джакузи, детски басейн, релакс зона, билкова сауна, финландска сауна, парна баня, солна стая, хамам и фитнес с уреди на Technogym. При нас може да се насладите на многообразие от масажи, терапии, спа процедури и козметични услуги, които ще Ви помогнат да се почувствате свежи, красиви и заредени с енергия. Събрали сме на едно място едни от най-добрите масажисти, терапевти и специалисти от цялата страна, които са на ваше разположение всеки ден.



- Какви са вашите планове за бъдещето?
Ако ме бяхте попитали преди 3 години, със сигурност щях да Ви дам различен отговор. За този период много неща се промениха, доказахме на себе си, а и на другите, че имаме работеща концепция и отношение към всеки един клиент, което ни прави различни от останалите. Много пъти сме получавали запитвания от клиенти, дали няма да направим нещо подобно и в други градове от България. Това ни прави изключително щастливи и ни мотивира за работа. След сезонните ни обекти в Поморие и Созопол, работим по въпроса с отварянето на целогодишни спа центрове в Пловдив, Варна и не на последно място – в София.

- Къде можем да Ви открием?
Намираме се в центъра на град Бургас, в изцяло обновения хотел България. Работим всеки ден от 07:00-22:00.
Повече за нас можете да научите на abilityspa.com или на тел. 056 875 260 / 089 563 5555.


По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Кметът на Царево бяга със Силвия Кьосева

Силвия Кьосева, екипът й, заедно с кмета на общината Марин Киров достигнаха до град Царево, където ги очакваше подкрепителен пункт в началото на крайбрежната алея за квартал Василико.  Целта на инициативата е хотелиера да пробяга 400 км. по цялото Черноморие, за да покаже красотата на цялата ни брегова ивица. В личен план Силвия е любител..

публикувано на 16.05.24 в 13:32

В Малко Търново канят на кулинарен и фолклорен фестивал тази събота

Кулинарен и фолклорен фестивал подготвят в Малко Търново за тази събота, 18 май. В градския парк на китното странджанско градче заедно ще се проведат Кулинарен фестивал "Вкус(на) Странджа" и Национален фолклорен фестивал "Хоро в Странджа". Събитията са организирани от Община Малко Търново.  Проявата ще е под надслов "Открий себе си в..

публикувано на 16.05.24 в 09:10

Пробегът на хотелиера Силвия Кьосева по Българското Черноморие стигна до Бургас

Силвия Кьосева, която си постави за цел да пробяга близо 400 километра покрай брега на морето от Дуранкулак до Резово, стигна до Бургас. По обед тя премина през Морската градина в петия етап от пробега. Инициативата ѝ преминава под надслова 1 SEA ("Едно море"). Популяризирането на Българското Черноморие без делене на северно и южно и..

обновено на 15.05.24 в 15:52

Карнавал, велопоход и познавателен тур в програмата на Зеления уикенд в Бургас

Община Бургас ще предложи тематичен бургаски уикенд, посветен на природата и нейното опазване. Заедно с Българска фондация „Биоразнообразие“ и РИОСВ-Бургас ще се проведе Карнавал на биоразнообразието на тема „Бургас на три езера“. Цветната феерия събира желаещите в петък, 17 май,  в 17.00 ч. на площад „Атанас Сиреков“. Единственото по рода си дефиле с..

обновено на 15.05.24 в 12:14

Започват от днес кастингите за "Кралица на Бургас 2024"

Конкурсът за красота „Кралица на Бургас 2024“ ще се проведе на 30 юни в Летния театър на Бургас. Право на участие в него имат всички момичета, от морския град и региона, които са навършили 16-годишна възраст и са до 24 години. Кастингите за конкурса започват от днес и ще продължат до 10-ти юни. Момичетата могат да заявят кандидатурата си чрез..

публикувано на 15.05.24 в 09:06

След Дубай, копието на Панагюрското златно съкровище гостува на Бургас

Копието на Панагюрското златно съкровище ще бъде експонирано в зала „Трезор“ на Археологическия музей в Бургас (бул. „Алеко Богориди “ 21) от 18 май до 30 август. Това е единственото музейно копие – пълен аналог на оригинала, изработено от чисто 23 каратово злато. Предметите са собственост на Националния исторически музей – София, които любезно..

публикувано на 14.05.24 в 11:14

Нощ на музеите отново в Бургас на 18-ти май

Регионалният исторически музей в Бургас, кани на инициативата „Европейска нощ на музеите“, която ще се проведе на 18 май (събота), от 18:00 до 00:00 часа. От там са предвидили богата културна програма за бургазлии и гостите на града. По традиция, на 18-ти май Бургаският музей открива и летния сезон. ПРОГРАМА 1. Археологически музей  (бул. „Алеко..

публикувано на 13.05.24 в 13:21