Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Panjabi MC ще е част от следващото издание на SPICE Music Festival

Британско-индийският звукозаписен артист, рапър, продуцент и DJ - Panjabi MC ще бъде част от следващото издание на SPICE Music Festival през 2024 година.

Участие в това издание вече са потвърдили:2Unlimited, E-Type, Evi Goffin (ex Lasgo), Fragma, Gareth Gates, Groove Coverage, Italo Brothers.

Организаторите издават, че сцената ще бъде разположена отново с гръб към морето. Фестивалната зона ще се разшири, фиксирана за достъп до 10 000 души, за да бъде достатъчно просторно и приятно на всички посетители. 

Предварителните билети вече са в продажба.  


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Руската съкровищница от музика, стихове и картини - тази вечер във "Флората"

Ценителите на камерната музика ще имат възможност да се потопят в неповторимата атмосфера на романтиката чрез музика, стихове и изобразително изкуство.  От 20.00 часа в Зала №4 на Експозиционен център „Флора“ – Бургас с опраното Мария Цветкова-Маджарова, басът Диман Панчев и пианистката Илиана Тодорова ще изпълнят произведения на Пьотър Илич..

публикувано на 16.06.24 в 15:17
Кадър от филма

Последен ден на фестивала за ново българско кино "Киноваканция" в Бургас

Последен ден на фестивала за ново българско кино "Киноваканция" в Бургас. В продължение на три дни публиката можеше да види най-новите български игрални, документални и анимационни  филми в зала "Тончо Русев" на Дома на Нефтохимика – Бургас.  Обединяващата тема е "Силата на волята". Днес от 16.00 ще могат да се гледат късометражните ленти за..

публикувано на 16.06.24 в 12:50

Започва седмица на Португалската култура в Бургас

Тази година Седмицата на португалската култура е посветена на две значими за португалската история събития - 500 години от рождението на великия португалски поет Луиш де Камоинш и 50 години от Революцията на карамфилите. Откриването е на 17 юни, понеделник, от 18. 00 часа в КЦ "Морското казино", а специален гост ще бъде директорът на Португалския..

публикувано на 16.06.24 в 12:14

Несебър става столица на детското изкуство

Фестивалът  „Слънце, радост, красота” ще превърне града на ЮНЕСКО в столица на детското изкуство за 22-ти  път. В дните от 15 до 20 юни на живописния полуостров ще се изявят 1000 участници от 4 държави – България, Грузия, Молдова и Украйна. През тези пет дни децата ще покажат своите умения в танцовото, певческото, инструменталното и изобразителното..

публикувано на 15.06.24 в 16:43

„На събор край Тунджа“ събра любители на българския фолклор

„На събор край Тунджа“ привлече днес в сливенското село Крушаре ентусиасти и любители на българския фолклор. Регионалният събор е традиционен и се провежда през година. В него участват фолклорни колективи и индивидуални участници от Сливенска област. Организатор е Община Сливен със съдействието на кметството в село Крушаре и местното Народно читалище..

публикувано на 15.06.24 в 15:42

55-ото издание на „Славееви нощи“ започва от днес в Айтос

Почти 200 танцьори и изпълнители се включват тази година в 55-ото издание на Националните фолклорни празници "Славееви нощи" в Айтос . Събитието се провежда от днес до неделя в Парк „Славеева река“. Откриването е тази вечер от 20 часа , каза секретарят на народно читалище Васил Левски, Цветелина Драгиева: „В рамките на празниците..

публикувано на 14.06.24 в 13:32

Киноваканция започва в Бургас

Фестивалът за ново българско кино "Киноваканция" отваря врати за трети път в Бургас. Прожекциите на ленти с награди от двата големи фестивала „Златна роза“ и „Златен ритон“ ще са в Дома на НХК. През последните години новото българско кино доказва своя подем, а Бургас се налага като предпочитаната дестинация за неговото снимане и..

обновено на 14.06.24 в 08:58