Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА С ABILITY SPA

С настъпването на новата година мнозина от нас смятат, че е дошло и времето за промяна. Времето, в което грижата за тялото и душата и стремежът към една по-добра форма заемат челни места сред приоритетите ни.

И защо не – ние от Ability SPA вярваме, че всеки ден е „правилният ден“, в който грижата за нас самите да се превърне в основна такава.

Независимо дали тепърва ви предстои да започнете вашия „път към промяната“ или сте сред тези, за които здравословният начин на живот и спортът вече са начин на живот – вижте нашите специални предложения:

3-месечна карта за фитнес на цена от 135 лв. вместо 160 лв.

6-месечна карта за фитнес нa цена от 255 лв. вместо 300 лв.

Пакет „Фитнес“, включващ месечна фитнес карта + 5 посещения термална зона – на цена от 100 лв. вместо 115 лв.

Пакет „Спорт“ , включващ месечна фитнес карта + 3 спортни масажа на цена от 240 лв. вместо 270 лв.

Фитнесът на Ability SPA се отличава с изключително удобна локация, оборудван е с уреди на световноизвестната марка Technogym и разполага със страхотен фитнес инструктор в лицето на Венцислава Илиева.

Закупуването на карта при нас е без обвързващи договори и без директен дебит.

За едно цялостно преживяване ви предлагаме да се насладите и на басейн, джакузи, сауна и парна баня.

Промоциoналните предложения са валидни до 07.02.2024 г.

Можете да получите повече информация на рецепцията на Ability SPA или на тел. +359 895 635 555.

Очакваме ви всеки ден от 07:00 до 22:00 часа на адрес: гр. Бургас, х-л „България“, ул. „Александровска“ 21.


По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Веселин и автобусът, който ще се превърне в сърф кемп

Веселин Деспотов превръща стар автобус в сърф кемпер и ще обикаля по Черноморието

Веселин Деспотов е от София. Той е собственик на специализиран парк в Царево, насочен към екстремните спортове, отдиха и почивката. Веселин е сърфист, затова и е решил да трансформира автобус в сърф кемп , с който да обикаля както по Черноморието, така и из Европа, но специфичното е, че ще организира и secret parties /“тайни партита“/. Той..

обновено на 19.05.24 в 15:48

Бижута с куркума, спирулина и кафе?Защо не!

Бижута с подправки? Защо не! Десислава Петрова забърква куркума, черен пипер, спирулина и морска сол във вълшебни обици, които освен, че са елегантни и еко, носят и свой аромат. За предаването „Ева в неделя“ тя сподели, че от малка е запленена от изкуството   и въпреки, че работи като графичен дизайнер все я тегли да създава красота с ръцете си:..

публикувано на 19.05.24 в 14:00

Бургазлийката Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан

Носителката на титлите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева е една от актрисите, които този уикенд ще преминат по червения килим на Филмовия фестивал в Кан. Бургазлийката от три години се обучава при най-добрите преподаватели по актьорско майсторство, дикция, правоговор, четене на аутокю и режисура. През последните години е получавала..

публикувано на 18.05.24 в 11:26

Милен Николов: Очакваме хиляди посетители в Нощта на музеите в Бургас

Копието на Панагюрското златно съкровище гостува на Археологическия музей в Бургас по повод на Нощта на музеите. Инициативата се провежда днес в хиляди музеи и галерии в десетки европейски страни.  Ценната изложба ще остане до 30 август, като сме предвидили и още интересни изложби във всяка едно от експозициите на музея, разказа в..

обновено на 18.05.24 в 11:02

В Малко Търново канят на кулинарен и фолклорен фестивал

Кулинарен и фолклорен фестивал ще се проведе в Малко Търново . Кулинарен фестивал "Вкус(на) Странджа" и Национален фолклорен фестивал "Хоро в Странджа" очакват гости на пл."Преображение". Събитията са организирани от Община Малко Търново.  Проявата ще е под надслов "Открий себе си в Странджа" и цели да привлече повече туристи. Поканата..

обновено на 18.05.24 в 09:27

Европейска нощ на музеите 2024 и в Сливен

Община Сливен за пореден път се включва в Европейската нощ на музеите.  Официалното откриване е предвидено за днес  от 18 часа пред Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“. Със свои изпълнения група „Монолог“ при Профилирана хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“, с ръководител Виолина Попова ще поздравят присъстващите. В събитието ще се..

обновено на 18.05.24 в 08:13

Кметът на Царево бяга със Силвия Кьосева

Силвия Кьосева, екипът й, заедно с кмета на общината Марин Киров достигнаха до град Царево, където ги очакваше подкрепителен пункт в началото на крайбрежната алея за квартал Василико.  Целта на инициативата е хотелиера да пробяга 400 км. по цялото Черноморие, за да покаже красотата на цялата ни брегова ивица. В личен план Силвия е любител..

публикувано на 16.05.24 в 13:32