Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изгрев, Зорница и Лазур остават без вода днес

Снимка: Архив

ВиК информират, че от 09:00 до 17:00 часа днес ще бъде спряна водата на ниска зона в бургаските комплекси "Изгрев", "Зорница" и "Лазур". 

Там ще се извършват строително монтажни дейности.


По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Община Болярово

Информационна среща в Болярово по Проект „Еко-кошница, моля!“

На 24 май от 15:30 часа в сградата на НЧ „Възраждане-1912г.“, град Болярово МИГ – Елхово – Болярово, съвместно с община Болярово, организира информационна среща в изпълнение дейностите по Проект „Еко-кошница, моля!“. Проектът е изпълняван съгласно административен договор № РД 50-54/17.03.2023 г. по подмярка 19.3 „Подготовка и изпълнение на дейности за..

публикувано на 17.05.24 в 16:41

19 души са загинали при трудови злополуки в страната

В следствие на трудов травматизъм от началото на годината 19 души са загубили живота си в страната.  Сериозен ръст на трудовите злополуки се отчита и за цялата 2023 година, съобщи директорът на агенция "Главна инспекция по труда" Екатерина Асенова на регионален форум в Ямбол.  Статистиката показва, че трудовите злополуки стават..

публикувано на 17.05.24 в 16:33

Министър Коритарова провери ремонта на Дюлински проход

Започнаха от днес строителните дейности по 34 км от трасето между областите Варна и Бургас. Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова провери как стартира основният ремонт на Дюлински проход, по трасето на третокласния път Старо Оряхово–Гюльовца–Каблешково–път I-9 Слънчев бряг–Бургас за 34 км от трасето...

публикувано на 17.05.24 в 15:46
Президентът Румен Радев е на посещение в Бургас - 17 май 2024 г.

Румен Радев: Не намирам основание в момента да има промени в ръководството на НСО (ОБНОВЕНА)

Инциденти е имало през всички години, откакто я има службата. Не намирам основание в момента да има промени в ръководството на НСО. Нека всички компетентни органи да установят реалните причини и тогава ще говорим. Така президентът Румен Радев коментира тежкия инцидент с автомобил на службата за охрана на властта, станал снощи при Аксаково, при който..

обновено на 17.05.24 в 15:20

Ловно-рибарското сдружение "Странджа" в Болярово проведе отчетно събрание

Председателят на Управителния съвет на Съюза на ловците и риболовците в България Васил Василев присъства на отчетното събрание на Ловно-рибарско сдружение "Странджа" в Болярово днес, съобщиха от Общината. Ловците отбелязват 140 години от началото на организираното ловно движение в България. Сред гостите на събранието бяха също директорът на Държавно..

публикувано на 17.05.24 в 13:04

"Зеленият уикенд" в Бургас започва с Карнавал на биоразнообразието

С Карнавал на биоразнообразието започва Зеления уикенд днес. Над 150 деца от 22 учебни заведения са заявили участие. Организатори са Българска фондация "Биоразнообразие" в партньорство с Община Бургас и РИОСВ-Бургас. Темата тази година е "Бургас на три езера", а шествието ще започне в 17.00 ч. от площад „Атанас Сиреков“ пред сградата на..

обновено на 17.05.24 в 12:15

Ремонтират ул. „Константин Величков“в Бургас в понеделник

Временна организация на движението ще бъде въведена  от 08:00ч. до 17:00 ч. на 20 май по бургаската ул. „Константин Величков“, в района на бл. 20 в ж.к. „Лазур“, съобщават от Общината. Причината е  извършването на строително-ремонтни дейности по пътната настилка. Лентите за движение по улицата ще бъдат затваряни на етапи. Преминаването на превозни..

публикувано на 17.05.24 в 12:07