Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Мери Бойс Бенд“ снима клип на „Здравей“ в родния Бургас

Тази неделя „Мери Бойс Бенд“ ще снима в Бургас клип към песента "Здравей" – първи сингъл от дългоочаквания нов албум, който ще бъде посветен на 30-тата годишнина на групата. 

"„Здравей“ е изключително важна песен за мен и момчетата, много лична и зареждаща! Минаха точно 6 години от издаването на предишния ни албум „Щастливи дни“… През това време събрахме доста истории, които да ви разкажем. Имаме много музикални ангажименти, предстоят ни концерти и фестивали… „Здравей“ е специалната песен, в която си казваме всичко с нашата публика, пляскаме с ръце, прегръщаме се и продължаваме напред заедно. Музиката е велико пътешествие, споделено с приятели – хората, които ни обичат и подкрепят през годините!“, споделя Мери.

Снимките на клипа ще са в неделя, 25 август, около 18:00 ч. на ул.„Богориди“, в отсечката между „Константин Фотинов“ и „Антим I“.



По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургас се включва в кампанията "Капачки за бъдеще"

Бургас се включва в есенното издание на кампанията „Капачки за бъдеще“ . Акцията се провежда днес, 19 октомври. Със събрани кенчета и капачки участват хора на различни възрасти, включват се и доброволци, съобщи Иво Попов от местния „Клуб за бъдеще“, организатор на събитието: "В кампанията се включват малки и големи. Цели семейства идват да..

публикувано на 19.10.24 в 09:10

Със спектакъл школата по атракционни изкуства отбелязва 30 години

Школата по атракционни изкуства отбелязва 30-годишнина от създаването си със спектакъл в Бургас. Той ще се проведе на 21 октомври, понеделник, от 19.00 часа в Културен дом НХК. Входът е свободен.  В спектакъла ще се включат над 30 участници в три възрастови групи. Те ще демонстрират своите умения в различни направления: хула-хоп, баланс цилиндри,..

публикувано на 18.10.24 в 16:38

Археолози откриха бронзова кана и железен шлем в Деултум

Археолозите в Националния резерват "Деултум" проведоха в началото на месеца проучвания на термите в римската колония край село Дебелт. Те вече са приключили с дейностите си в римския некропол, който се намира на юг от река Средецка. Работата тук продължи повече от 10 години, но имаме изключително интересни резултати, каза директорът..

публикувано на 18.10.24 в 12:33

Всичко ще бъде възможно в Музея на невъзможното в Бургас

Нова атракция очаква бургазлии – това е Музеят на невъзможното. Той отваря врати след дни на улица „Лермонтов“ №7 . В музея науката, изкуството и магията се сливат, за да пренесат посетителите в други светове и да образоват малки и големи. Анти-гравитационна стая, безкрайни огледала и различни илюзии са само част от атракциите, които очакват..

публикувано на 18.10.24 в 08:40

Изложба показва лични вещи на Бербатов, Стоичков и на още известни спортисти

Над 400 лични вещи, спортни екипи и артикули на Димитър Бербатов, Христо Стоичков, Григор Димитров и на още плеяда шампиони са включени в изложбата “Личности и събития в българския спорт”. В изложбата могат да се видят и артикули с автентични подписи и на Петър Лесов, Станка Златева, Армен Назарян, Елица Янкова, Божидар Андреев, Божидар Темелков,..

публикувано на 17.10.24 в 17:00

Представиха филма "Дух и тяло" - разказ за младежите от "Социален център - Бургас"

30-минутният филм „Дух и тяло“ на режисьорката Стефани Райчева , вдъхновена от живота и мечтите на хората със специални нужди, беше представен през тази седмица за първи път пред публика в Бургас. Премиерата на лентата беше част от събитието „Сподели доброто”, което събра приятели и съмишленици на младежите с увреждания от „Социален център –..

публикувано на 13.10.24 в 17:30

Доброволци на БМЧК -Бургас активно участват в кампанията "Купи и дари"

Доброволци на БМЧК-Бургас активно се включват в мащабната кампания „Купи и дари“ на Българския Червен кръст и голяма търговска хранителна верига през този месец. Младежите предоставят допълнителна информация на гражданите в няколко дни от седмицата в два магазина BILLA в града ни, съобщи Десислава Тодорова, специалист от БЧК: "Единият е на..

публикувано на 13.10.24 в 17:00