Бенедикт Хьоведес

Бенедикт Хьоведес: Най-важното е да опазим Меси

Защитникът на германския национален отбор по футбол Бенедикт Хьоведес заяви, че за Бундестима ще бъде изключително важно да опази звездата на Аржентина Лионел Меси в предстоящия в неделя финал между двата отбора на Световното първенство в Бразилия. По..

публикувано на 11.07.14 в 14:46
Зико

Наставникът на бразилците Луис Фелипе Сколари трябва да бъде сменен веднага, според Зико

Треньорът на бразилския национален отбор Луис Фелипе Сколари трябва да бъде заменен веднага след края на Мондиал 2014-а, заяви бразилската легенда Зико.   Трябва да благодарим на Сколари и на Карлос Алберто Парейра. Имаме нужда от това да изберем нови..

публикувано на 11.07.14 в 14:43
Неймар

Неймар е за Аржентина във финала на световното първенство

Бразилският нападател Неймар, който е контузен и е аут от състава на петкратните шампиони за малкия финал на световното първенство по футбол срещу Холандия, ще подкрепя Аржентина в битката за титлата. Той обяви, че иска неговите съотборници в "Барселона" -..

публикувано на 11.07.14 в 14:40
Джамел Хаймуди

Алжирецът Джамел Хаймуди ще ръководи мача за третото място на световното първенство

Алжирецът Джамел Хаймуди ще ръководи мача за третото място на световното първенство по футбол в Бразилия между състава на домакините и тима на Холандия в събота. 43-годишният съдия свири двубоя на "оранжевите" на световното първенство срещу Австралия от..

публикувано на 11.07.14 в 14:10
Ромарио

Ромарио: Бразилският футбол е деградирал

Световният шампион с Бразилия от Мондиал 1994 Ромарио изрази подкрепа към футболистите от националния отбор и към старши треньора Луис Фелипе Сколари. Според Ромарио причина за кризата в бразилския футбол е корупцията на най-високо ниво във футболната..

публикувано на 10.07.14 в 13:12
Аржентина отива на финал

Дузпите решиха изхода от мача Холандия - Аржентина, Меси и "гаучосите" отиват на финала в Рио

Аржентина - Германия е големият финал на Мондиал 2014. След като Бундестимът разгроми със 7:1 домакина Бразилия във вторник, рулетката на дузпите донесе безгранично щастие на "гаучосите", които елиминираха Холандия и 24 години по-късно ще имат..

публикувано на 10.07.14 в 10:16
Волфганг Нирсбах

Волфганг Нирсбах: Това е исторически ден за германския футбол

Президентът на германския футболен съюз Волфганг Нирсбах не скри радостта си от убедителната победа на Германия със 7:1 над домакина Бразилия и класирането за финала на Мондиал 2014. Това е исторически ден за германския футбол, за световния футбол. Трудно..

публикувано на 09.07.14 в 15:56
Диего Марадона

Диего Марадона за погрома над бразилците: Биха ги като деца

Биха ги като на "игра с деца", възкликна аржентинската легенда Диего Марадона след погрома със 7:1, който Германия нанесе на домакините на световното първенство по футбол в Бразилия. Той изрази също така надежди, че Аржентина ще отстрани Холандия и ще бъде..

публикувано на 09.07.14 в 15:50
Луис Фелипе Сколари

В Бразилия вече намериха заместник на Луис Фелипе Сколари

Аденор Леонардо Баки-Тите е фаворит да поеме бразилския национален отбор по футбол след края на Мондиал 2014, съобщава местната преса. Настоящият наставник на "Селесао" Луис Фелипе Сколари ще напусне поста, след като не успя да изведе тима до световната..

публикувано на 09.07.14 в 15:43
Йоахим Льов

Йоахим Льов: Не очаквахме подобна победа

Щастливият наставник на Германия Йоахим Льов призна след успеха над Бразилия, че въобще не е очаквал подобна победа: Никой не е очаквал, че ще спечелим със 7:1. Бразилците не издържаха на напрежението. След първите два гола те се объркаха, започнаха да..

публикувано на 09.07.14 в 09:09
Луис Фелипе Сколари

Луиш Фелипе Сколари: Това беше най-лошият ден в живота ми

Треньорът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари беше съкрушен след загубата на неговия отбор от Германия с 1:7: Ако се върна назад във времето като футболист, треньор и учител по физическо възпитание, мисля, че това беше най-лошият ден в живота ми. По всяка..

публикувано на 09.07.14 в 09:02
Луис ван Гаал

Луис ван Гаал: Шансовете са равни

Холандците няма да настройват своята игра към лидера на аржентинския отбор Лионел Меси в утрешния полуфинален мач на Мондиал-2014. Това каза днес на пресконференция старши треньорът  на холандския национален отбор Луис ван Гал. Н ие не играем против Меси..

публикувано на 09.07.14 в 08:18
Мирослав Клозе

Мирослав Клозе подобри рекорда при голмайсторите на световните първенства

Мирослав Клозе подобри рекорда за най-много отбелязани голове на световни първенства с попадението си, което отбеляза във вратата на Бразилия. Клозе вече има в актива си 16 гола и изпревари с попадение във вечната класация бразилския нападател Роналдо с 15..

публикувано на 09.07.14 в 07:51
Германия тържествува

Германия разгроми Бразилия, унизителна загуба на домакините с 1:7

Отборът на Германия напълно доминираше в полуфиналната среща с домакините от Бразилия. Но надали и в най-смелите си мечти феновете на бундестима са очаквали разгром с 1:7, при това 4 от головете да паднат само за 6 минути в средата на първото полувреме...

публикувано на 09.07.14 в 01:06
Ариен Робен

Холандските звезди Ариен Робен и Уесли Снайдер тренират наравно със съотборниците си

Звездите на холандския национален отбор по футбол Ариен Робен и Уесли Снайдер направиха нормална тренировка два дни преди полуфиналния мач срещу Аржентина от световното първенство в Бразилия. Робен и Снайдер се оплакваха от леки травми, но вече са напълно..

публикувано на 08.07.14 в 14:54

Бразилия и Германия излизат в битка за финала на Мондиал 2014

Бразилия и Германия излизат тази вечер на стадион "Минейрао" в първия полуфинал на Мондиал 2014. Тиаго Силва и Неймар пропускат мача за бразилците. Защитникът получи жълт картон и е наказан, а голмайсторът на тима беше контузен от Хуан Сунига и е аут до..

публикувано на 08.07.14 в 12:48

Нови арести за незаконна продажба на билети на Световното първенство

Бразилската полиция арестува партньор на ФИФА, който е официален разпространител на билети за Мондиал 2014. Причина за това е нелегалната продажба на пропуски за мачовете от световното първенство. 64-годишният Рей Уилън, ръководител в компанията "Мач..

публикувано на 08.07.14 в 12:27
Вахид Халилходжич

Селекционерът на Алжир Вахид Халилходжич напуска поста си

Селекционерът на националния отбор на Алжир по футбол Вахид Халилходжич напусна поста. 61-годишният босненски специалист изведе африканците до първи осминафинал на Световно първенство в историята на страната, но реши да не поднови изтичащия си договор..

публикувано на 07.07.14 в 09:24
Вилиан

Вилиан: Отсъствието на Неймар само ще увеличи мотивацията и желанието ни за победа срещу Германия

Отсъствието на Неймар заради контузия само ще увеличи мотивацията и желанието на Бразилия да победи Германия на полуфиналите на Световното първенство по футбол, заяви полузащитникът Вилиан. Домакинът на Мондиал 2014 излиза срещу бундестима на 8-и юли в Бело..

публикувано на 07.07.14 в 09:21
Марко Родригес

Съдията, който не видя ухапването на Луис Суарес, ще ръководи първия полуфинал на Световното първенство

Съдията, който не видя ухапването на Луис Суарес, ще ръководи първия полуфинал на Световното първенство по футбол между домакина Бразилия и Германия. ФИФА съобщи, че мексиканецът Марко Родригес е назначен за главен арбитър на мача на 8-и юли в Бело..

публикувано на 07.07.14 в 09:18