Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Затвориха временно ледената пързалка в Крумовград

Причината е в южния вятър и необичайно високите температури

Снимката е илюстративна
Снимка: БГНЕС

Ледената пързалко в Крумовград временно ще бъде затворена.

Общинската администрация в Крумовград уведомява гражданите, че причините за това са промяна в атмосферните условия.

Температурите са необичайно високи за януари, а има и силен южен вятър. 

Това налага дейността на ледената пързалка да се прекрати за неопределено време. 

За възобновяване на дейността администрацията гражданите ще бъдат уведомени своевременно, обещаха от администрацията на община Крумовград.

Това ще стане чрез официалния сайт на общината.


По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Контрабандни медикаменти задържаха митническите служители на Капитан Андреево

Над 114 000 лекарствени продукти - таблетки, капсули, сашета и разтвори, откриха  митническите служители на МП Капитан Андреево при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция. Нарушението е разкрито в рамките на съвместната операция между органите на Агенция "Митници", ГД "Борба с организираната престъпност", ГД "Гранична полиция" и..

публикувано на 04.07.24 в 11:59

Двама пострадаха в областта при три ПТП

Три са пътнотранспортните произшествия вчера в областта с двама леко пострадали. Около 11 часа в Кърджали 52-годишен с лек автомобил „Форд“ ударил 46-годишен пешеходец. Пострадалият е бил прегледан от спешни медици и освободен. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Около 8..

публикувано на 04.07.24 в 11:55
Джевдет Чакъров

Джевдет Чакъров призна за напрежение в ДПС

Председателят на ДПС Джевдет Чакъров обяви, че като цяло в групата на ДПС има напрежение след вчерашното гласуване на кабинета "Желязков", в което той самият гласува против. "Като цяло в групата на ДПС има напрежение, защото колективните органи трябва да работят. Това са принципи, които трябва да бъдат споделени. Да се надяваме, че няма да има..

публикувано на 04.07.24 в 11:25

Радислав Милев: В предизборна ситуация сме

Ситуацията е предизборна, отиваме на избори. Това е категоричното мнение на Радослав Милев от коалиция Продължаваме промяната-Демократична България в Кърджали. Без подкрепата на ГЕРБ не може да има стабилно правителство в този парламент, каза той и обясни, че на всички политически сили ще е трудно да се явяват за седми път на избори, нападките не..

публикувано на 04.07.24 в 11:22

Лекуват наши щъркели в Стара Загора

29 сигнала са получени през юни на „зеления телефон“ на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Хасково, сочи информация от сайта на институцията.  Повечето от тях са за пострадали птици и най-вече щъркели. Реагирано е по 17 сигнала за паднали щъркелчета от гнездата си, както и за щъркели и малък орел с наранени крила.  Бедстващите и ранени..

публикувано на 04.07.24 в 10:30

Рафет Улутюрк пред БНР: Доган вече го няма

"Доган вече го няма. Периодът му приключи. ДПС стана като другите партии". Така Рафет Улутюрк, председател на най-голямата изселническа организация "Бултюрк", коментира процесите, които текат в Движението за права и свободи.  "Ахмед Доган управлява ДПС от 35 години с кукли. Помисли си (за Пеевски - бел.ред), че това е Касим Дал, Лютви Местан,..

публикувано на 04.07.24 в 09:56

Гръцките власти предупреждават за силни бури

Министерството на климатичните кризи и гражданската защита на Гърция предупреди гражданите, че днес се очаква сериозно влошаване на времето, съобщи БТА по информация на  гръцкото издание „Катимерини“. Очакват се силни бури и гръмотевична активност тази сутрин на Халкидики и съседните райони. По-късно през деня  според прогнозите лошото време ще обхване..

публикувано на 04.07.24 в 09:25