Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Успешен бе изминалия кръг за всички отбори на ФК АРДА

Снимка: архив

Изминалият кръг бе доста успешен за всички отбори от школата на ПФК АРДА. Воденият от Емил Кременлиев АРДА II, победи с категоричното 8:0 като домакин ФК Хасково 1922. Това бе среща от 18-ти кръг на първенството от "А" Окръжна група в Зона Хасково. С тези нови три точки АРДА II  е на второ място с 40т.  Юношите старша възраст от АРДА U19 записаха служебна победа с 3:0 срещу Атлетик Куклен.

Този уикенд бе доста успешен и за останалите две формации на АРДА, U17 и U19. Тимът воден от Цанко Бисеров АРДА U17 завърши наравно 0:0 като гост на Спартак 1947 II (Пд). Двата отбора създадоха по няколко положения пред вратарите, но до попадение не се стигна. Така равният резултат бе закономер и двете единайсеторки си разделиха по една точка.

По публикацията работи: Мартина Дякова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Арда и Тунчев с първа тренировка

Двадесет футболисти започнаха лятна подготовка с тима на Арда. Преди първото занимяние спортният директор на клуба Ивайло Петков представи новия треньор Александър Тунчев, както и защитникът Емил Виячки, който е първото лятно попълнение.  Първата част от подготовката ще бъде в Кърджали, а тренировките ще се провеждат в Момчилград. За 26 юни е..

публикувано на 13.06.24 в 19:31
снимката е илюстративна

Турнир по мини футбол за Дните на Ардино

В рамките на четвъртото издание на „Дните на Ардино 2024“ община Ардино организира турнир по мини футбол за купата на кмета на община Ардино. Спортната надпревара ще се проведе на 7 и 8 август на обновения градски стадион „Юнак“. Очаква се да се включат много отбори от областта и страната, които са се доказали през годините. Общият награден..

публикувано на 13.06.24 в 09:10

Футболистите на Арда започват лятната си подготовка

Новият треньор на АРДА Александър Тунчев ще изведе отбора за първа тренировка на Арена "Арда" в четвъртък. Така ще започне лятната подготовка на сините от Кърджали. Преди началото наставникът на тима и спортният директор на клуба Ивайло Петков ще дадат пресконференция, на която ще бъдат дадени повече подробности около селекция и за това как ще протече..

публикувано на 11.06.24 в 13:20
Петър Стойчев

Петър Стойчев подобри рекорд след плуване в Калифорния

Българската звезда в плуването в открити води Петър Стойчев вече е притежател на изключително постижениет Той счупи рекорда за Тройната корона, която включва прекосяване на Ламанша, плуване около остров Махатън и преминаване на канала Каталина в Южна Калифорния. Последната дистанция от 32,3-километра българинът измина в понеделник за 8 часа, 42 минути..

публикувано на 11.06.24 в 12:04

Александър Тунчев е новият треньор на "Арда"

Александър Тунчев подписа договор за две години и застава начело на ПФК "Арда", съобщиха от клуба . Това се случи, след като се срещна със спортния директор на клуба  Ивайло Петков и двете страни взеха решение, Тунчев да се завърне на Арена "Арда" . Негов помощник ще бъде Веселин Минев, а в щаба му остават  досегашните Антон Дончев и Тодор Попов. За..

публикувано на 07.06.24 в 10:53

Състезание по майсторско колоездене за деца се проведе в Кирково

Осемнадесетото състезание по колоездене, организирано от РУ – Кирково със съдействието на Община Кирково под надслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“, се проведе в Кирково.  Участваха 41 велосипедисти от 7 училища на територията на общината. Целта на превърналата се в традиция проява е в условията на надпревара децата да усъвършенстват..

публикувано на 06.06.24 в 16:23
Ангел Чавдаров

Тишината от съблекалнята на АРДА тревожи феновете

„Щом имат претенции да се позиционират в най-високото ниво на българския футбол, би било добре, отборите и на АРДА и на Крумовград да бъдат така добри да бъдат по-близки с феновете, да подават повече информация на журналистите. Сигурен съм, че ако тези два клуба общуват по-добре с медиите, ще бъдат по-добре разбрани от собствените си фенове“...

публикувано на 04.06.24 в 12:48