Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С 12:0 голова разлика младите футболисти на Арда спечелиха силен турнир

Отборът на Футболна академия Арда 1924, съставен от деца набор 2012 година,  се наложи безапелационно на силния турнир, който се проведе през почивните дни в Хисаря. Младите футболисти, водени от треньорът Костадин Бейчев,  записаха пет победи и не допуснаха нито един гол във врата си. Така с резултат 12:0  бъдещите легенди  грабнаха купата на турнира. 

 Изключително добре се представи и отборът на набор 2013 година, воден от треньорът  Ашкън . Децата загубиха само един двубой, и  то при изпълнението на дузпи. Те заслужено се окичиха с бронзовите медали.
 В четвъртък  на стадион Горубсо няколко тима от Футболна академия Арда ще се срещнат в приятелски мачове с отбори от детската школа на легендарния гръцки отбор ПАОК. Детската школа е разположена в град Кавала.


По публикацията работи: Гинка Динчева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Планетариумът в Кърджали се радва на интерес

Планетариумът към Астрономическа обсерватория „Славей Златев“ в град Кърджали се радва на интерес, 3 месеца след официалното му откриване. Това съобщи директорът Агоп Узунбохосян: "Радваме се на интерес. Лека-полека набира скорост, както сред учениците от града и региона, така и сред туристите, които посещават града ни и никой не остава разочарован..

обновено на 18.06.24 в 11:45

Променят цените на таксиметровите услуги

Таксиметровите шофьори искат промяна в цената на предлаганата от тях услуга. Това става ясно в постъпила от тях молба в Общинска администрация Кърджали. Основен мотив за исканите промени в цените са покачването на цените на горивата, разходите за поддръжка на автомобилите, поскъпването на застраховките и техническите прегледи, цената на труда както и..

публикувано на 18.06.24 в 11:37

Покачва се производството на имитиращи млечни продукти у нас

Рязък скок в производството на имитиращи млечни продукти у нас – отчитат данните, които Министерството на земеделието публикува в последното си информационно табло за "Мляко и млечни продукти". От информационното табло на агроведомството става ясно, че за първите 4 месеца на тази година са произведени 4365 тона млечни продукти с растителни масла, а..

публикувано на 18.06.24 в 10:08

Отчитат спад на безработицата през май

Спад в безработицата с 0,24 процента през май, спрямо април отчита Агенцията по заетостта. Равнището достига 5,4 на сто във възрастовата група 16 – 64 години.  Метин Хафъзсалим: Най-малко безработни има в общините Кърджали и Момчилград, най-много са в Ардино С регистрация в бюрата по труда са били малко над 154 000 души - с  6700 по-малко спрямо..

публикувано на 18.06.24 в 09:30
Рая Назарян, Теменужка Петкова, Деница Сачева

Продължават разговорите за експертно правителство

Преговорният екип на ГЕРБ-СДС продължава срещите с политически сили в новия парламент за излъчване на правителство на споделената отговорност. Във втория ден покани са отправени към БСП, "Има такъв народ" и "Величие". Преговорният екип на ГЕРБ-СДС успя да се срещне досега само с представители на ДПС, след като ПП-ДБ и "Възраждане" отказаха да уважат..

публикувано на 18.06.24 в 09:00

Слънчево и горещо ще е днес

Днес ще бъде слънчево, след обяд над планинските райони и Североизточна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Ще е горещо и максималните температури ще са между 32° и 37°, в Кърджали и Хасково около 35°-36°, в Смолян - 25°. В планините ще е предимно..

публикувано на 18.06.24 в 08:14

Земетресение удари Пловдив, усетихме го в Кърджали

Земетресение усетиха в област Пловдив в 20.24 часа. Според данни на Европейския сеизмологичен център магнитудът му е бил 4,2 по скалата на Рихтер. Епицентърът на на 2 км северно от Асеновград, дълбочината е 6 км. Според Националния институт по геофизика, дълбочината е 4.9 км, магнитутът е 4,1.

публикувано на 17.06.24 в 20:44