Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Саяна" Хасково победи с 4:0 като гост "Левски" Карлово

Снимка: Радио ВИДИН

Съставаът на "Саяна Хасково" разгроми като гост "Левски Карлово" с 4 на 0.  
"Домакините имаха кадрови проблеми. Отсъстваха някои от титулярите им. Това наклони силно везните в наша полза. Успяхме да докажем през цялото време, че сме по-добрия отбор на терена. Сега вече гледаме към следващия мач, който няма да бъде никак лесен. Предстои ни гостуване на "Несебър". Изключително тежък мач ни чака. "Несебър" са миналогодишния шампион на нашата дивизия. Отборът им е много силен и този сезон също се борят за пръвото място. Вече ни победиха 2 пъти - веднъж за Аматьорската купа и веднъж за първенство. Но се надавяме вече да дойде и нашия ред да спечелим нещо като гости и да се  представим достойно".
Това коментира след мача Живко Желев, старши треньор на ФК "Саяна" Хасково. 


По публикацията работи: Божидар Събев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Арда и Тунчев с първа тренировка

Двадесет футболисти започнаха лятна подготовка с тима на Арда. Преди първото занимяние спортният директор на клуба Ивайло Петков представи новия треньор Александър Тунчев, както и защитникът Емил Виячки, който е първото лятно попълнение.  Първата част от подготовката ще бъде в Кърджали, а тренировките ще се провеждат в Момчилград. За 26 юни е..

публикувано на 13.06.24 в 19:31
снимката е илюстративна

Турнир по мини футбол за Дните на Ардино

В рамките на четвъртото издание на „Дните на Ардино 2024“ община Ардино организира турнир по мини футбол за купата на кмета на община Ардино. Спортната надпревара ще се проведе на 7 и 8 август на обновения градски стадион „Юнак“. Очаква се да се включат много отбори от областта и страната, които са се доказали през годините. Общият награден..

публикувано на 13.06.24 в 09:10

Футболистите на Арда започват лятната си подготовка

Новият треньор на АРДА Александър Тунчев ще изведе отбора за първа тренировка на Арена "Арда" в четвъртък. Така ще започне лятната подготовка на сините от Кърджали. Преди началото наставникът на тима и спортният директор на клуба Ивайло Петков ще дадат пресконференция, на която ще бъдат дадени повече подробности около селекция и за това как ще протече..

публикувано на 11.06.24 в 13:20
Петър Стойчев

Петър Стойчев подобри рекорд след плуване в Калифорния

Българската звезда в плуването в открити води Петър Стойчев вече е притежател на изключително постижениет Той счупи рекорда за Тройната корона, която включва прекосяване на Ламанша, плуване около остров Махатън и преминаване на канала Каталина в Южна Калифорния. Последната дистанция от 32,3-километра българинът измина в понеделник за 8 часа, 42 минути..

публикувано на 11.06.24 в 12:04

Александър Тунчев е новият треньор на "Арда"

Александър Тунчев подписа договор за две години и застава начело на ПФК "Арда", съобщиха от клуба . Това се случи, след като се срещна със спортния директор на клуба  Ивайло Петков и двете страни взеха решение, Тунчев да се завърне на Арена "Арда" . Негов помощник ще бъде Веселин Минев, а в щаба му остават  досегашните Антон Дончев и Тодор Попов. За..

публикувано на 07.06.24 в 10:53

Състезание по майсторско колоездене за деца се проведе в Кирково

Осемнадесетото състезание по колоездене, организирано от РУ – Кирково със съдействието на Община Кирково под надслов „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“, се проведе в Кирково.  Участваха 41 велосипедисти от 7 училища на територията на общината. Целта на превърналата се в традиция проява е в условията на надпревара децата да усъвършенстват..

публикувано на 06.06.24 в 16:23
Ангел Чавдаров

Тишината от съблекалнята на АРДА тревожи феновете

„Щом имат претенции да се позиционират в най-високото ниво на българския футбол, би било добре, отборите и на АРДА и на Крумовград да бъдат така добри да бъдат по-близки с феновете, да подават повече информация на журналистите. Сигурен съм, че ако тези два клуба общуват по-добре с медиите, ще бъдат по-добре разбрани от собствените си фенове“...

публикувано на 04.06.24 в 12:48