Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цвета Караянчева ще води листите в Кърджали и в Пловдив-област

Цвета Караянчева
Снимка: БГНЕС

Председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева ще бъде водач както на листата в Кърджали, за което Радио Кърджали съобщи преди дни, така и в Пловдив-област.

На 22 септември, неделя, от 10.30 часа ще бъде регистрирана листата на ГЕРБ в РИК Кърджали.

Изпълнителната комисия на партия "ГЕРБ" днес е утвърдила имената на водачите и състава на листите на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври.

Лидерът на партията Бойко Борисов ще води две листи - в столичния 25 МИР и в 16 МИР - Пловдив-град.

В 24 МИР - София начело на листата застава бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова. 

В третия софийски район - 23 МИР, начело на листата е председателят на 50-ото Народно събрание Рая Назарян.

Делян Добрев също повежда две листи на коалицията - в 29 МИР Хасково и 18 МИР Разград.
В Бургас, Смолян и Стара Загора ГЕРБ залага на кметове от партията -  Димитър Николов, Николай Мелемов и Живко Тодоров, които поставя за водачи на депутатските си листи.


По публикацията работи: Гинка Динчева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Айтен Сабри

Айтен Сабри: Отваряме чисто нова бяла страница – заедно за хората

„Личните ми мотиви са, както и в предишната кампания, да работя за хората и заедно с хората. Ние тръгнахме заедно да постигнем много неща, да има една работеща държава, всички институции да работят, нашите младежи да си останат в България и да направим всичко най-добро за нашите региони. Сега отново личният ми мотив е да работя за хората, защото..

публикувано на 26.09.24 в 18:26
Михаил Константинов

Проф. Михаил Константинов: В момента в правния мир на България няма две ДПС-та

В ДПС тече естествен процес на смяна на поколенията в ръководството на партията. "Да, разцепление има. Това не е нещо непознато в партийния живот. Странното е, че се случва в една доста стабилна през годините партия, в която очевидно се е натрупало вътрешно напрежение, което в момента избива... В момента имаме разрешение на възникналите..

публикувано на 26.09.24 в 17:35
Сабахатин Сали Гьокче

Сабахатин Гьокче: Хората искат промяна и това ни дава сила да успеем

Сабахатин Гьокче е водач на листата на коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" в Кърджали за парламентарните избори на 27 октомври. Той казва, че е време да дойде истинската промяна в България и представи останалите кандидат-депутати от листата.  "Аз съм позитивен човек и винаги съм вярвал в доброто на нещата. Инициатор съм на..

публикувано на 26.09.24 в 14:28

Павлин Кръстев: Репресират общински служители в Кърджали

Репресии срещу общински и държавни служители се провеждат в област Кърджали, съобщи Павлин Кръстев,  народен представител от ДПС и кандидат от листата на Коалиция "Алианс за Права и свободи".  Според него, освен че има масови уволнения на общински служители, които са подкрепили почетният председател на ДПС Ахмед Доган, съществуват и списъци с имена на..

публикувано на 26.09.24 в 13:44

Юлия Чортленева, ИТН: Нека следващите избори да са след четири години

Позитивна и спокойна предизборна кампания очаква водачът на листата на "Има такъв народ" в 9 МИР-Кърджали за изборите на 27 октомври Юлия Чортленева. "Тоест искам да бъде така, но при нажежената обстановка политическа в България може да не се получи точно по този начин да протече предизборната кампания, което ще бъде жалко. Трябва да имаме сблъсък..

публикувано на 26.09.24 в 12:19

Ремзи Осман: Пеевски избяга от дебата с Доган (видео)

Пеевски избяга от дебата с Ахмед Доган. Така коментира Ремзи Осман, втори в листата за Кърджали на ДПС, регистрирано за участие в изборите като АСП, решението на Делян Пеевски да е водач в Хасково. Ако той се беше кандидатирал в Кърджали, трябваше да се изправи срещу почетния председател Ахмед Доган и тогава дебата щеше да е за бъдещето на България...

публикувано на 24.09.24 в 17:52

Депутатът Георги Георгиев предрече опорочени избори

Съмнение за честността на вота изрази депутатът от "Възраждане" Георги Георгиев в коментар в сутрешния блок на Радио Кърджали. Георгиев и този път е водач на листата на партията в Кърджали и в Хасково, а също е и областен координатор за двете родопски области.  „Самият факт, че започва да се използва държавата като бухалка и да удря опредени лица,..

публикувано на 24.09.24 в 11:58