Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ерол Мюмюн: Ще водим позитивна кампания, която да достигне до всеки един гражданин

“Листата е съставена от хора, експерти, които ще дадат най-доброто от себе си за доброто на нашата родина България и за нашата област Кърджали. Най-важното е, че няма компрометирани лица, няма деребеи", коментира за Радио Кърджали Ерол Мюмюн, кмет на община Кърджали и водач на листата на “ДПС-Ново начало” в Кърджали. В сутрешния блок, Ерол Мюмюн очерта политическите послания, които "ДПС-Ново начало" ще представи на избирателите:

“Коалицията “ДПС-Ново начало” ще даде своите послания към всички граждани, ще представи своята програма, ще води позитивна кампания. Ще се опитаме да обясним на всеки един избирател, жител на областта какви са нашите идеи и как ще ги представляваме в Народното събрание, така че да се случи най-доброто, както за странта, така и за областта." 

На въпрос, ще остане ли кмет на община Кърджали или ще избере депутатското място, Ерол Мюмюн отговори:

“Сега на дневен ред е предизборната кампания и Движението за права и свободи да достигне до всеки един избирател, да представи своята програма, така че “ДПС-Ново начало” от тези избори да излезе с най-добър максимален резултат. След това ще има време за дилеми и за избор." 

Той поясни какви послания дават първите трима кандидати в листата, които са кметовете на Кърджали (Ерол Мюмюн), Джебел (Неджми Али) и Черноочене (Айджан Ахмед):

"Първата тройка с общински кметове е послание към всички избиратели, жители на областта, че в Движението за права и свободи в коалицията с Новото начало няма вече място за деребеи и ерата на деребейщината е приключила. Първите три места са за това - като символ как трябва да се работи и как ще се работи оттук насетне.” 

Чуйте повече в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още
Айтен Сабри

Айтен Сабри: Отваряме чисто нова бяла страница – заедно за хората

„Личните ми мотиви са, както и в предишната кампания, да работя за хората и заедно с хората. Ние тръгнахме заедно да постигнем много неща, да има една работеща държава, всички институции да работят, нашите младежи да си останат в България и да направим всичко най-добро за нашите региони. Сега отново личният ми мотив е да работя за хората, защото..

публикувано на 26.09.24 в 18:26
Михаил Константинов

Проф. Михаил Константинов: В момента в правния мир на България няма две ДПС-та

В ДПС тече естествен процес на смяна на поколенията в ръководството на партията. "Да, разцепление има. Това не е нещо непознато в партийния живот. Странното е, че се случва в една доста стабилна през годините партия, в която очевидно се е натрупало вътрешно напрежение, което в момента избива... В момента имаме разрешение на възникналите..

публикувано на 26.09.24 в 17:35
Сабахатин Сали Гьокче

Сабахатин Гьокче: Хората искат промяна и това ни дава сила да успеем

Сабахатин Гьокче е водач на листата на коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" в Кърджали за парламентарните избори на 27 октомври. Той казва, че е време да дойде истинската промяна в България и представи останалите кандидат-депутати от листата.  "Аз съм позитивен човек и винаги съм вярвал в доброто на нещата. Инициатор съм на..

публикувано на 26.09.24 в 14:28

Павлин Кръстев: Репресират общински служители в Кърджали

Репресии срещу общински и държавни служители се провеждат в област Кърджали, съобщи Павлин Кръстев,  народен представител от ДПС и кандидат от листата на Коалиция "Алианс за Права и свободи".  Според него, освен че има масови уволнения на общински служители, които са подкрепили почетният председател на ДПС Ахмед Доган, съществуват и списъци с имена на..

публикувано на 26.09.24 в 13:44

Юлия Чортленева, ИТН: Нека следващите избори да са след четири години

Позитивна и спокойна предизборна кампания очаква водачът на листата на "Има такъв народ" в 9 МИР-Кърджали за изборите на 27 октомври Юлия Чортленева. "Тоест искам да бъде така, но при нажежената обстановка политическа в България може да не се получи точно по този начин да протече предизборната кампания, което ще бъде жалко. Трябва да имаме сблъсък..

публикувано на 26.09.24 в 12:19

Ремзи Осман: Пеевски избяга от дебата с Доган (видео)

Пеевски избяга от дебата с Ахмед Доган. Така коментира Ремзи Осман, втори в листата за Кърджали на ДПС, регистрирано за участие в изборите като АСП, решението на Делян Пеевски да е водач в Хасково. Ако той се беше кандидатирал в Кърджали, трябваше да се изправи срещу почетния председател Ахмед Доган и тогава дебата щеше да е за бъдещето на България...

публикувано на 24.09.24 в 17:52

Депутатът Георги Георгиев предрече опорочени избори

Съмнение за честността на вота изрази депутатът от "Възраждане" Георги Георгиев в коментар в сутрешния блок на Радио Кърджали. Георгиев и този път е водач на листата на партията в Кърджали и в Хасково, а също е и областен координатор за двете родопски области.  „Самият факт, че започва да се използва държавата като бухалка и да удря опредени лица,..

публикувано на 24.09.24 в 11:58