Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фикри Гюлестан: Ако изключим ДПС, нямаше изненада

| Интервю


Ако изключим ДПС, нямаше изненада. Цялата изненада и огромният интерес, който се очакваше - какво ще се случи с разцеплението на ДПС. Цялата интрига за тези избори беше заключена точно в това какво предстои в близкото бъдеще за ДПС. Бог да пази България. Това коментира за Радио Кърджали общественикът д-р Фикри Гюлестан. 

Според Фикри Гюлестан конфигурацията в парламента е една и съща и партиите, които могат да направят правителство, са същите. Той е на мнение, че ако не броим ДПС и вътрешнопартийното разцепление в тази формация и на тези избори не е имало никакви изненади, нито за политиците, нито за избирателите.


Чуйте повече в звуковия файл.


По публикацията работи: Мария Колева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Александър Симов: Активността не е висока, че да има обръщане на настроенията

„Това е феномен, който трябва да бъде изследван, да не би тази висока избирателна активност да се окаже, че се дължи на контролиран и купен вот“. Това изтъкна з а резултатите от поредните избори, общественика и журналист  Александър Симов. Той заяви, че социолозите не трябва да се слушат за някои неща.  По думите му, когато съдбата на..

публикувано на 28.10.24 в 15:18

Евгений Дайнов: Зависимият вот дава зависимо управление

" Говорих със сериозни хора по телефона, от ДПС Доган, и напуснали активисти. Тяхната хипотеза, с която съм склонен да се съглася, е  че  п артийният елит  отгледан от Ахмед Доган, дори ветераните, които знаят как да се съпротивляват и как да правят политика, последните 20 години се занимаваше със собственото си забогатяване и..

публикувано на 28.10.24 в 14:17

Метин Хафъзсалим: Намаляват безработните в област Кърджали, макар и минимално

Област Кърджали се нарежда на 21-ва позиция по показателя равнище на безработица сред 28-те области в страната, каза  Метин Хафъзсалим, директор на Дирекция "Бюро по труда" - Кърджали. В интервю за Радио Кърджали той обеляза, че към края на месец септември броят на регистрираните безработни лица в бюрата по труда от област Кърджали е 4472,..

публикувано на 23.10.24 в 13:57

Д-р Кирчев: Сега е момента за противогрипни ваксини

Д-р Кирчев: Сега е момента за противогрипни ваксини Макар че все още сме далеч от грипна епидемия, която обикновено ни застига в края на януари и началото на февруари, за да се предпазим, е хубаво да дадем време на организма да създаде имунитет след ваксиниране. Това е особено важно за хората в напреднала възраст и такива с хронични..

публикувано на 22.10.24 в 13:34
Христо Димитров

Христо Димитров: „Теория за алтернативната загуба“ променя живота на човека

Всяка година ще идваме в Кърджали, за да правим такъв вълнуващ спектакъл. Това обеща Христо Димитров, хореографът и продуцент на световноизвестния фолклорен ансамбъл „Българе“. Повече от 20 години танцьорите разнасят славата на неповторимия български фолклор по сцените, както у нас, така и в чужбина, включително и на Бродуей. В..

публикувано на 22.10.24 в 01:33

"Операция: Плюшено мече" търси ментор за Хавиер от Кърджали

Сдружение „Операция: Плюшено мече“ търси доброволец, който да стане ментор на младеж в неравностойно положение от Кърджали. Хавиер е на 14 години. Доскоро е живял в Испания. Сега е в Кърджали. Тренира баскетбол и мечтае да стане професионален спортист. „Много интересен младеж и с него работата ще бъде много интересна“, коментира за..

публикувано на 20.10.24 в 17:06