Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дизайнерът Аля Милушева:

Тази есен са много актуални кожените ръкавици до лакът и палтата с по-къс ръкав

Снимка: БГНЕС

Червеното отново е сред най-големите хитове във всичките му разновидности, което отново ни навежда на много романтична вълна. Това каза зa предаването ”Хоризонт за вас“ дизайнерът Аля Милушева по повод модните тенденции през тази есен:

Има много дантела в дрехите и в различните модели ефирни роклички. Малко дантела тип "Лолита" се появява и се комбинира с плътни пуловери.

Като цяло съчетанието копринена долна част, дали ще бъде дълга пола или къса рокличка, с обемен пуловер е едно от най-интересните предложения за сезона, обясни Милушева.

Дизайнерът поясни, че отново са характерни комбинациите на черно и бяло, както и съчетанието на риза с панталон и допълни, че при мъжете и тази есен ще е на мода семплата визия.

Аксесоарите – имаме обемни големи чанти. Ръкавиците в кожа до лакът са много актуални и така се появяват и палта с по-къс ръкав. Обувките могат да бъдат и равни, но отново се появява модата на чарлстон панталона, което променя от остра обувка към платформа или към по-заоблени токчета, поясни още Милушева.

Подробности чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна