Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кольо Парамов: Все още има нещо неясно в оплакването на г-н Аронов

Снимка: БГНЕС

Абсолютно сигурен съм, че има все още нещо неясно в оплакването на г-н Ян Аронов, заради това, че самата фирма, която реализира искането за участието в търга и която говори за предлагани подкупи, по всяка вероятност ползва част от информацията, която все още не може да се направи цялостно заключение за това.Това каза за “Хоризонт“ в предаването “Нещо повече“ финансистът Кольо Парамов.

Не може една такава елитна фирма да бъде реализирана и регистрирана на домашен адрес. Не може вчера да бъдат дадени данни, че има 5-6 свидетели, а днес тези свидетели да остават малко на второ място. И трето – доколкото знам, самият г-н Аронов не е присъствал в момента, когато е поискан подкупа от един милион на два пъти по 500 хил. евро. Така че няколко въпроса изникват, които смятам, че до следващите дни ще бъдат ясни.

Според Парамов в последно време ставаме свидетели на нововъзникнали напрежения вследствие на политически решения:

И най-вече на реализации от начина на управлението и координацията на управленските решения.

Аз напълно подкрепям разкриването на всички видове негативи и няма място за скривани или за затлачване на истината. Напротив, трябва да знаем абсолютно всичко, което е реализирано като програма и действия. Стига обаче тези доказателства да бъдат ясни и точни.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени