Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новият управленски екип на БНР ще бъде представен днес

БНР

Новият управленски екип на Българското национално радио ще бъде представен официално днес. На събитието са поканени депутати от парламентарната комисия по културата и медиите, СЕМ, Министерството на образованието, както и представители на Столичния инспекторат по образование и Столичната община.

В 17.30 часа във фоайето пред Първо студио на Радиото генералният директор Александър Велев ще представи Управителния съвет и новите директори на програми.

От днес започва мандатът на новия Управителен съвет на БНР. Виктор Серафимов, Екатерина Борисова, доц. Момчил Георгиев и Свилена Симеонова са членовете му, които Съветът за електронни медии одобри по предложение на генералния директор. От началото на юли в длъжност встъпиха Мартин Минков като програмен директор, Валери Ценков като директор "Мултимедийни програми" и Антон Митов като директор на "Архивния фонд". Васил Велев и Светослав Костов вече оглавяват програмите "Хоризонт" и Радио София от началото на мандата на Александър Велев.

В рамките на събитието ще бъде открита и благотворителна изложба на ученици от столичното 143-то училище "Георги Бенковски", на която БНР е домакин. С продажбите на картини малките художници ще подкрепят кампанията "Повече българчета за България".


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна